maanantai 5. elokuuta 2019

Halla-aho taas asialla

Jussi Halla-aho
Muutamia epäsymmetrioita tiedostajien ajattelussa:
1. Kun turvapaikanhakijat tappavat, raiskaavat ja pahoinpitelevät ihmisiä, tapauksia EI pidä käyttää poliittisten agendojen, kuten tiukemman turvapaikkapolitiikan, keppihevosena.
Kun hörhöt tappavat ihmisiä tuliaseilla, tapauksia PITÄÄ käyttää poliittisten agendojen, kuten tiukempien aselakien, keppihevosena.
2. Kun islamistit tappavat kymmeniä ihmisiä, tapauksilla EI pidä syyllistää muslimien maltillista enemmistöä. Päinvastoin pitää tukea rauhanomaisen islamin edustajia.
Islamistit ja maltilliset muslimit tosin käyttävät samoja sanoja, kuten "Allah" ja "sharia" ja "jihad", mutta tämä johtuu siitä, että islamistit ovat kaapanneet ja omineet kyseiset sanat ääritarkoituksiin.
Kun äärioikeistolaiset hörhöt tappavat kymmeniä ihmisiä, tapauksilla PITÄÄ syyllistää kansallismielisten maltillista enemmistöä. Rauhanomaisen kansallismielisyyden edustajia vastaan pitää hyökätä, koska juuri he luovat kasvupohjaa väkivaltaiselle äärioikeistolle.
Väkivaltainen äärioikeisto ja maltilliset kansallismieliset käyttävät samoja sanoja, kuten "väestönvaihto" ja "invaasio". Tämä todistaa, että he ovat samaa porukkaa.

Ei kommentteja: