tiistai 28. tammikuuta 2020

Vetoomus Anna-Kaisan puolesta

Tänään paikallislehdessä vetoomus Anna-Kaisa puolesta:
Kankaanpään seurakunnan kirkkoherranvaali
Kankaanpään seurakuntalaiset valitsevat 9.2.2020 uuden kirkkoherran, jolta vaaditaan hengellistä johtajuutta ja teologista osaamista, kokemusta henkilöstöjohtamisesta vaativissa työyhteisöissä, hyviä verkostoitumistaitoja ja kykyä nähdä pohjoissatakuntalaisen elämänmenon erityispiirteet.
Porin rovastikunnan ja Tyrvään rovastikunnan lääninrovastina toimiminen sekä arkkihiippakunnan konsultin tehtävien hoitaminen ovat antaneet Anna-Kaisa Hautalalle laaja-alaista näkemystä ja kokemusta sekä hengellisestä johtajuudesta että vaativien työyhteisöjen henkilöstöjohtamisesta.
Työvuodet Lavian ja Säkylä-Köyliön kirkkoherrana ovat tutustuttaneet Anna-Kaisa Hautalan seurakuntaliitoksien tuomiin iloihin ja suruihin. Siksi hänellä on kykyä ymmärtää Honkajoen ja Jämijärven kappeliseurakuntalaisten tuntoja ja halua kehittää Kankaanpään seurakuntaa suuntaan, jossa pienet eivät jää suurten jalkoihin.
Anna-Kaisa Hautalalla on näky avoimesta ja armollisesta kirkosta, jota eri herätysliikkeet ja hengelliset suuntaukset rikastuttavat. Hän edustaa kansankirkollista näkemystä, jonka mukaan kirkon tehtävänä on koota yhteen eikä erotella, luoda sopua eikä eripuraa ja avata ovia eikä sulkea niitä. Käsityksemme mukaan Kankaanpään seurakunnassa tarvitaan tällaisen näkemyksen vahvistumista.
Samoin kuin tuomiokapituli asettaessaan Anna-Kaisa Hautalan ensimmäiselle vaalisijalle myös me arvioimme Anna-Kaisa Hautalan kyvyt Kankaanpään seurakunnan kirkkoherran viran hoitamiseen ratkaisevan hyviksi.
Anssi Joutsenlahti, Ulla Suontausta, Jarmo Lehtilä, Kirsti-Marja Humala, Pirjo Malmivaara, Miia Sjöman, Leena Kamppi, Oili Lehtinen, Elina Kangas, Paula Kuusisto, Reino Lahti, Erkki Lilja, Marja Ahokangas, Irmeli Elomaa, Raija Koskiranta-Pajunen, Harri Kangas

Ei kommentteja: