tiistai 25. helmikuuta 2020

Puhetta riittää perussuomalaisista

Sanotaan, siitä puhe, mistä pula. Nyt kuitenkin esim. viime viikon Maaseudun Tulevaisuuden pääkirjoitussivulla oli kolmessakin kohtaa mainintoja perussuomalaisista, vaikkei meistä nyt suuremmin pulaakaan ole.
Meppi Petri Sarvamaa (kok) arvelee yläkerrassaan Kyllä kansa tietää, viitaten tähän Veikko Vennamon lauseeseen Suomen kansan tietävän, että nyt pitäisi laittaa Suomen talous kuntoon, vaikka mitään ei ole tapahtunut hallituksen toimesta. Sarvamaa toteaa myös jo pitkään näkyneen tosiasian: Paljon sataa persujen laariin.
Toimitussihteeri puolestaan kysyy Kuka pelkää persumiestä todeten perussuomalaisten demonisoinnin ja eristämisen olevan vaarallisen tien pohdittaessa tulevan hallituksen kokoonpanoa,  ja sanoo poliittisen pelikentän nyt jakavan yrmeä perussuomalainen mies ja puuta ja maailmaa halaava punavihreä nainen.
Sivun pilakuvassa kokoomuslaiset pohtivat opposition yhteistyön saamiseksi tarvittavan lakimies Häkkästä, koska kuvan oikeassa laidassa uhoaa voimamies Juvan persu: Nillittäjiä ja vieraslajeja piisaa.

Ei kommentteja: