tiistai 28. huhtikuuta 2009

Järki kylmänä

Kankaanpäästä, Jumala antakoon on kankaanpääläinen sanonta kuten sekin, että täällä halla panee aidanseipäätkin ja ettei täällä viihdy mikään muu kuin kateus, keuhkotauti ja soilta hiipivän kylmyyden eli hallan aiheuttama kato.

Tänään ei kuitenkaan halla tehnyt tuhojaan, vaikka sitä pelättiin, kun kovaan kansansuosioon noussut Jussi Halla-aho ilmoitti jäävänsä pois EU-vaaliehdokkuudesta, vaikka ehdokkaaksi pääsyn takaavat ehdokaskortit olikin kerätty.

Villin listan ehdokkaana hän olisi tehnyt haittaa PerusSuomalaisten vaalimenestykselle, nyt saamme mennä yhtenä joukkona vaaliuurnille ja Jussi Helsingin kaupungin valtuutettuna on luvannut äänestään PerusS listan toista tohtoria maanpuolustusasiantuntijaa Sampo Terhoa.

Näin Jussi laittoi puolueen edun oman etunsa edelle ja pitkänpäälle tämä ratkaisu on hänenkin etunsa. Ensi eduskuntavaaleissa hänestä tulee kansanedustaja Helsingin piiristä, siinä ei pieni ehdollinen tuomio kansanryhmää vastaan yllyttämisestä paljoakaan paina. Ei Jussi ole rikosta tehnyt, laki vain on väärämielinen ja se pitäisi muuttaa.

Nyt ei mitään muuta kuin äänestämään ja tekemään vaalityötä: PerusS voittoon. PerusS on palovaroitin, tunnet sen äänestä!

Ja Jussi oli myös sanansamittainen, kun hän minulle viestitti ollessani epäileväinen hänen suhtautumisestaan villiin ehdokkuuteen, että hänellä on järki kylmänä niin kuin aina!

Ei kommentteja: