sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Puoluerahoituskohu jatkuu

Kokoomuksen rahoitusliikennettä hoitanut Kansallismediat ei ole jättänyt tilitietojaan, keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen on tämän kesän Ruokolahden leijona, hyvä veli-järjestelmä pudottaa Suomen korruptoituneiden maiden joukkoon jne, jne, jne.

Vaalirahasekoiluille ja puolueiden rahoitusepäilyille ei näytä tulevan loppua muuten uutisista niin köyhänä kesä-aikana. Kepu on ollut esillä eniten, nyt kysytään varsinkin kokoomuksen ja demarien rahoituksen perään.

Sdp on vanhastaan saanut rahavirtoja läntisestä maailmasta, takavuosina heidän rahantuojansa jäi kiinni rahalaukun kanssa tullessaan Ruotsista. Tänä päivänä julkisuudessa kysellään, miten mahtavia rahavirtoja puolueelle tulee ammattiyhdistysliikkeeltä, jonka läheskään kaikki jäsenet eivät katsele sitä hyvällä silmällä, kun eivät kerran kannata ko. puoluetta. Varmaan vasemmistoliitollekin jotain on tippunut ammattiliittojen pöydiltä nyt, kun avustukset suuresta ja mahtavasta itänaapurista lienevät loppuneet. Kansa janoaa tietoa.

Kokoomus on tunnetustu aina ollut suuren rahan puolue. Se näkyi mitä selvimmin käydyissä EU-vaaleissakin, sivun ilmoituksia oli tiheään, ylivoimaisesti enemmän kuin kenelläkään toisella. Puolueen Kansallismedioilta perätään todella juuri nyt tilitietoja. Muutenhan puolueen taholta on julkisuuteen kerrottu yhtä ylimielisesti kuin demareiltakin, ettei mitää tarkempaa puouerahoitusselvitystä tulla antamaan.Tämä ei totisesti tyydytä kansalaisia, onko mielestään valtapuolueina olevilla varaa katsoa yliolkaisesti kansan oikeutettuja vaatimuksia.

Lilliputti ruotsalainen kansanpuolue on myös rikkaan ruotsalaisen rahamahdin puolue, jolla itselläänkin on suuria omaisuuksia. Rahavirtoja puolueelle ohjautunee myös runsaasti. Onhan se säilyttänyt vaikutusvaltansakin riippumalla yhtämittaisesti hallituksessakin yli 30 vuotta.

Uskon, että PerusSuomalaisten lisäksi myös vihreillä ja kristillisdemokraateilla on puhtaimmat jauhot pussissa, kenellekään näistä ei löytyne tukijoita rahamaailmasta, koska kukaan näistä ei ole liioin pönkittämässä rahan mahtia, pikemminkin päinvastoin. Siksi myös nämä kaikki kolme vaativat täyttä avoimmuutta puoluerahoitukseen kansan tahdon mukaisesti.

Ei kommentteja: