maanantai 21. syyskuuta 2009

Nyt se nähtiin: jänishousuja

Jätimme tänään kaupunginvaltuustolle seuraavan aloitteen, johon pyrimme saamaan kaikkien valtuutettujen allekirjoituksia, mukaan uskalsi lähteä vain yhdeksän valtuutettua ja yksi varavaltuutettu:

Kankaanpään kaupunginvaltuusto


VALTUUSTOALOITE

Me Kankaanpään kaupunginvaltuuston jäsenet teemme seuraavan valtuustoaloitteen:

Kankaanpään kaupungilla on ollut 13.1.2009 allekirjoitettu vuokrasopimus jolla on vuokrattu Leppäsen korttelista Oy Konte Ab/perustettava yhtiö yhteensä 466,5 m2. Vuokraksi on sovittu 14,00 euroa + hoitokulut + alv eli lähes kymmenentuhatta euroa kuukaudessa. Tämä vuokrasopimus on päättynyt Oy Konte AB/perustettavan yhtiön
30.4.2009 ilmoitukseen, että se ei tontille toteuta suunniteltua rakennusta.
Katsomme, että Kankaanpään kaupungilla ei ole välitöntä tilantarvetta eikä taloudellisia mahdollisuuksia lisätilojen vuokraamiseen ja esitämme, että uutta vuokrasopimusta ei näistä tiloista tehdä. Kaupunki on henkilökuntaa jopa joutunut lomauttamaan ja ei ole nähtävissä , että taloudellinen tilanne lähivuosina paranisi. Kaupungille vapautuu omista tiloista mm. entisen kauppaopiston tiloja kun Kangasmetsän koulun ”evakko” päättyy.

Kankaanpäässä 21.09.2009
Allekirjoittajat ovat PerusSuomalaisista Heikki Kautonen, Kauko Kerola, Erkki Lilja, Olavi Sjöberg, Kristiina Peltomaa ja Anssi Joutsenlahti, vasemmistoliitosta Annikki Jussila, Kauko Jussila ja Jorma Kortteus sekä Seppo Korvala Keskustapuolueesta.

Muut eivät siis uskaltaneet ajaa kuntalaisten etua, joille kertyy todella vuodessa 120.000€ vuokranmaksua älyttömällä ja täysin ilman kilpailutusta sovitulla vuokralla 14€ +alv +hoitokustannnukset eli yhteensä n.20€ neliö, kun neliöitä on 477 ja siitäkin 397 toisessa kerroksessa. Naapurista esim. saisi vuokrata toisen kerroksen tilaa 6€ neliöltä.

Nyt todella olisi ollut hyvä tilaisuus viheltää peli poikki älyttömältä sopimukselta, koska kiistattomasti kaikki vuokrasopimukset ovat päättyneet 30.4.2009, jolloin Konten ilmoitus rakennustöiden peruuntumisesta on saapunut Kankaanpään kaupungille sitä ennen tehdyn vuokrasopimusen vaatimuksen mukaisesti, jossa todetaan, että 1.5.2009 mennessä on ilmoitettava, alkaako rakennustyö.

Emme suinkaan vastusta rakentamista, vaikka olemmekin jättäneet aloitteen alueen käytön päättämisestä kansanäänestyksen perusteella, mutta sitä emme voi hyväksyä, että kaupunki nykyisessä talousahdingossa tekee tällaisia kymmeneksi vuodeksi sitovia kalliita talousratkaisuja, jotka alkuperäistilanteessa vuosi sitten ehkä ovat joten kuten olleet ymmärrettävämpiä.
------------------------------------------------------- ----------------------------------------

Ei kommentteja: