perjantai 27. marraskuuta 2009

Soiniko hävinnyt

Ei todellakaan, ei Timo Soini ole mihinkään kadonnut. On nyt vain entistä merkittävimmillä paikoilla Suomi-kuvaa kirkastamassa ollen ainoa suomalainen meppi, joka johtaa oman ryhmänsä yhdeksästä eri maasta koostuvan Vapaan ja demokraattisen Eurooppa-ryhmän työvaliokuntaa. Ja kun ryhmään ollaan saamassa työhön perussuomalainen Timoa vuosikaudet hyvällä menestyksellä avustanut Jusula 8.000€ kuukausipalkalla, pidetään Timoa kovilla televisiota myöten, että miten voidaan tehtävän kelpoisuusvaatimukset muokata juuri tietyn ehdokkaan mukaisiksi. Timo säilytti pokkansa ja totesi rehellisesti juuri niin olevan asianlaidan. Juusula on varmasti mies paikallaan. Timo myös onnittelee Rehniä tulevasta painavasta salkusta lisäten, että hyvä kerto myös Rehnin palkkapussin suuruus.

Timon plokit ovat valaisevia. Niinpä hän kertoo likaisen pelin, jolla EU:n presidentin ja ulkoministerin salkut täytettiin Herman "kuka" Van Rompuy:lla ja tuntemattomalla Catherine Ashtonilla. Saksa ja Ranska halusivat säilyttää suurina EU-maina vaikutusvaltansa.



Suomen maahanmuuttopolitiikka on taas paljastunut täysin kestämättömäksi tarjoten turvapaikanhakijoille merkittävästi paremmat edut kuin muut maat. PerusSuomalaisia on moititti pakolaispolitiikkamme arvostelusta ja Halla-Aho on jopa saanut täysin aiheettomasti tuomionkin, joka korkeammassa oikeusportaassa joudutaan perumaan. Timo sanoo suorapuheisuuden palkaksi saadun leimakirveestä otsaan. Totta on puhuttu ja Suomen kansan enemmistön tuki on takana. Nyt on hallituksenkin pakko muuttaa Euroopan anteliainta turvapaikkapolitiikkaa.

Yli 130.000 äänestäjän lähettämänä ääniharavana Timo on nyt vaikuttamassa Euroopan ympyröissä enemmän kuin kukaan muu meppi, joista muista suomalaisista ei paljoa kuulu. Timohan on valittu myös parhaaksi puoluejohtajaksi ja presidenttigallupissakin tuli kolmas sija. Ja kyllä Timo kiertää maatammekin minkä ehtii ja kirjoittaa minkä ehtii. Tästä kaikesta hän kertoo esimerkiksi tämänviikkoisessa Apu-lehden haastattelussa.

Niin että kyllä Timo edelleen on keskuudessa voimakkaasti vaikuttamassa suoraselkäisimpänä ja selväsanaisimpana johtavista politiikoistamme. Ja lupautuihan hän AamuMT3 haastattelussa voitollisten vuoden 2011 eduskuntavaalien jälkeen myös seuraavien presidenttivaalien ehdokkaaksi, koska edelliset presidenttivaalit olivat hänelle erittäin myönteinen kokemus. Lähtihän koko PerusSuomalainen puolue silloin aivan uuteen nousukiitoon. Seurataan vaan hänen valaisevia plokejaan, niin pysymme ajan tasalla

Ei kommentteja: