maanantai 8. maaliskuuta 2010

Mitalisadetta sotainvalideille

Seitsemän myönnettyä ansiomerkkiä jaettiin Kankaanpään Seudun Sotainvalidien vuosikokouksessa. Kultainen ansiomerkki ojennettiin Lauri Hietaojalle ja Pekka Rajamäelle, hopeiset merkit oli myönnetty Tuure Hautahalmeelle, Vilho Kivirannalle, Kauko Mäelle, Pentti Tuomalalle ja Kaisa Vartialle.

Johtokunnan erovuoroiset nimettiin tehtäviinsä kaikki edelleen. Näin tulivat valituiksi puheenjohtajaksi Anssi Joutsenlahti sekä jäseniksi Mirja Jyrkiäinen, Oskari Kukkumäki, Helleni Mäki ja Matti Ylitalo. Johtokunnassa jatkavat varapuheenjohtajana tominut Toivo Lautaoja sekä jäsenet Olavi Koivuniemi, Helena Korvala ja Jaakko Poutala. Varajäseninä ovat Mauno Pajuniemi ja Mauno Jokinen. Sihteerinä toimii Sari Lehto ja pitkäaikaisena rahastonhoitajana Aino Lilja. Osastossa on edelleen jäseninä 34 veljeä, 57 puolisojäsentä ja 5 tuki- ja kannatusjäsentä.

Vuosittain on järjestetty yhdessä piirin kanssa virkistysleiri Hakoniemessä ja tarjottu mahdollisuuksia jalkahoitoon, hierontaan sekä annettu siivousapua. Myös Veneskosken kesäteatteriin on tehty retki. Piirin tukirahalla mahdollistettiin puolisoille ja leskille hemmottelupäivä kuntoutuskeskuksessa. Piirin risteilylle on osallistuttu. Piirihallitukseen on kuulunut Toivo Lautaoja. Omalääkärinä toimii Jukka Kankaro.

Kokouksen yhteydessä otettiin myös valokuva, jossa neljä paikalle päässyttä merkinsaajaa poseeraa : Pekka Rajamäki, Pentti Tuomala, Lauri Hietaoja, Kauko Mäki. Edellinen sihteeri Kaisa Vartia ja nykyinen sihteeri Sari Lehto järjestivät kahvitarjoilun ja yhteishenki vallitsee veljien ja sisarien kesken. Niinpä tarkoituksena on järjestää tammikuun tilaisuuden tapaan yhteinen veljes- ja sisartilaisuus rattoisan yhdessäolon merkeissä. Edellisen tilaisuuden järjestänyt Helena Korvala luovutti yhdistykselle edellisen yhteistilaisuuden tuottona sievoisen rahasumman.

Järjestäytymiskokous on vielä tässä kuussa torstaina 25. päivänä. Mukaan on lupautunut piirin toiminnanjohtaja Marika Keskinen.

Ei kommentteja: