maanantai 10. toukokuuta 2010

Hienoa Timo Soini

Kirjoitin tänään Uuden Suomen blogisivustolleni allaolevan kirjoituksen Timo Soinin kirjoitettua EU:valtiovarainministerien päätöksestä 750 miljardin tukirahaston perustamisesta. Timon otsake on kuvaava "Ylistystä laulaa herrat maan" antaen EU-herrojen kuulla kunniansa.

Sain 21 kommenttia, joista muutamaan vastasin myös allaolevasti.

Anssin pajasta
Jälleen yksi Blogit.uusisuomi.fi -sivusto

Hienoa Timo Soini
10.5.2010 11.43 Anssi Joutsenlahti PS Yleinen
Timo Soini puhuu jälleen täyttä asiaa tämänpäiväisessä blogissaan EU:n rahastuksesta ja Kreikan pelastamisesta. Kannattaa lukea kovimmankin EU-uskoisen.

Olemme saaneet myös Timon tänne Uuden Suomen blogistiksi, joka avartaa keskustelua ja tuo PerusSuomalaisten näkemykset kaikkien tietoisuuteen. On myös ymmärrettävää, ettei hänen blogejaan voi kommentoida, jo muutenkin hän hukkuu sähköposteihin, puheluihin, vierailupyyntöihin ja puolueen ja EU:n moninaisiin asioihin. Kuntoakin pitäisi hoitaa, jotta tulevan vaalikamppanjan läpivieti sujuisi kunnialla

21 kommenttia

Anssi Joutsenlahti PS kommentoi:
10.5.2010 12.10
Timo toteaa sanatarkasti, että Suomen osuus on 8,14 miljardia. Ja se pitää paikkansa.
Mitä tulee Timon blogin kommentoimattomuuteen, hänen resulssinsa eli apuvoimansa ovat täysin mitättömät verrattuna ministereihin Stubb ja Vanhanen. Puoluetukikin vain 5 kansanedustajalla ei anna mahdollisuuksia suurpuolueiden avustajamääriin.

Anssi Joutsenlahti PS kommentoi:
10.5.2010 12.28
11 Hyvä Jiri
Ota huomioon, että Timo on myös meppi ja häntä revitään joka taholle ehkä enemmän kuin ketään muuta suomalaista politiikkoa juuri tällä hetkellä.Kaikki haluaisivat antaa kommenttinsa ja neuvonsa Timolle ja kertoa hänelle asioitaan ja saada vaikkapa käymään omalla paikkakunnallaan.

Muuten, me Kankaanpäässä olemme tässä onnnistuneet, toripäivänä 29.7. hän vierailee torstaisella kesätorillamme, joka ilman Timoakin on väkeä pullollaan koko kesäajan joka torstai.

Ei kommentteja: