keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Vaalitohinaa pitkäjänteisesti

Yksistä vaaleista on päästy, toiset ovat olleet koko ajan taka-alalla ja neljän kuukauden päästä kovin tohina menossa. Koko ajan vaaleihin valmaistaudutaan.

Blogeja olen kirjoittanut vaaleihin mennessä kaksi vuotta, nyt on menossa 580 kirjoitus. Aika tiheään tahtiin on näitä hengentuotteita syntynyt. Monia myös laitan Uuden Suomen puheenvuoroja-palstalle.

Blogeja olen myös laittanut facebook-sivuilleni, jossa myös käydään keskustelua ja mielipiteiden vaihtoa. Oma kotisivu on uudistunut osoitteessa http://www.anssijoutsenlahti.fi/. Antti Jalosen kehittelemään Suomen vaalikoneeseen on tehty pieni videopätkä. Juuri tänään tuli kustannuksista karhu, lasku on tullut sähköpostissa ja on jäänyt epähuomiossa maksamatta, huomenna asia korjaantuu. Nettikeskusteluihin olen myös jonkin verran osallistunut. Onpa Satakunnan Kansa julkaissut muutaman kommenttipuheenvuoroni perussuomalaisia koskevista pääkirjoituksistansa. Ensimmäiseen vaalikoneeseen Kepan ylläpitämään olen vastannut.

Näinä päivinä joka kotiin Kankaanpäässä jaetaan Kankaanpään Urheilijoiden lehti. Mukana putoaa postilaatikkoihin myös vaalikalenterini Sisulla ja sydämellä, PerusÄssä Eduskuntaan, Anssi Asialinjalla. Taskukalenterissa on koko ensi vuosi vaalipäivät erikseen mainittuina.
Teeseistäni näkyvät: -Toimintani perustana ihminen, perha ja lähimmäisenrakkaus.
-Vaalilupaukseni: luovutan koko palkkani hoitotyöntekijöiden palkkoihin
-Köyhien ja syrjäytyneiden kyykytys lopetettava
-Ei EU:lle, Natolle ja pakkoruotsille
-Sosiaaaliperusteista maahanmuuttoa rajoitettava
-Timo Soini sisäministeriksi
Mukana on myös sähkäpostini anssi.joutsenlahti@dnainternet.net ja kotisivun osoite.

EuroHamsterista on myös tilattu tulitikkuja ja etiketit jo odotetulla ja aina yhtä ajankohtaisella teksillä Rötösherrat kiinni on kehitteillä. Ensi perjantaina 10.12.on myös ensimmäinen kustantamani linja-autoretki eduskuntaan seuraamaan täysi-istuntoa ja kuuntelemaan PerusSuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajaa 24-vuoden kansanedustajaa Raimo Vistbackaa. Mahtaisiko itse Timo olla nähtävissä, niihin aikoihin hän yleensä palailee Pyrsselistä.

Olen myös tavattavissa torstaitorilla Kankaanpäässä joka viikko ja PerusSuomalaisen lehden joka numeroa jaetaan niin monta sataa, kuin köyhä puolue pystyy antamaan. Lähtökohdat ovat siis hyvät ja edellisvaalien rutiini, lähes 5000 ääntä ja tunnettuus auttaa uskottavuuteen, jota tietysti puolueen ennennäkemätön suosio osaltaan siivittää.

Ei kommentteja: