lauantai 12. maaliskuuta 2011

Jämpällä

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös kauniilla Jämijärven pitäjällä. Siellä tänään mukavassa talvisäässä K-marketin pihassa kaadettiin kahvia 130 hengelle ja jaettiin tuliterää PerusSuomalainen-lehteä muun materiaalin kera. Mukana oli myös nuorisoehdokkaamme Taru Kankkonen Laviasta ja Tomi Laitila Honkajoelta- Ja juteltiin tuttujen kanssa, meitä jututtajiakin oli useita, meidän kansanedustajaehdokkaiden ohella myös Jämijärven valtuutettu Erkki Rudenberg, kirkkovaltuutettu Esa Vuorenmaa ja kahvin tarjoilusta huolehtineen Maili Myllymäen puoliso Esko sekä Hakalan Esko, jonka matkailu-autolla kuljemme maakuntaa, nyt auto vaan on pikku remontissa.

Taas vallitsi tosi hyvä fiilis. Ääniä sataa roppakaupalla monelta sellaiseltakin, jotka ennen ovat antaneet äänensä joillekin muille tahoille. Oli tietysti joku entisen kantansakin pitävä muun puolueen äänestäjä. Mutta yleisesti odotetaan melkoista tulosta PerusSuomalaisille. Äänestys sitten senkin ratkaisee, 17.4. saadaan oikea tulos.

Jämijärvi on melkein kuin kotipaikkakunta, olinhan siellä monta vuotta kirkkoherrana asuen pappilassa, ja ennen sitä ja sen jälkeenkin yhteydet ovat pelanneet monella taholla. Ja olemmehan tekemässä yhteistä suurkuntaakin kunnallisella puolella. Samalla seurakuntakin tulisi suureksi.

Jämillä oli samaan aikaan kansalliset hiihtokisat, josta iltapäivällä tuli myös kahvinjuojia kauppaan poiketessaan. Kahvikupposen äärellä on leppoisaa jutustaa. Monenlaista on ihmisten sydämellä, korjattaa löytyisi asioiden hoitamisessa vaikka millä mitalla. Palataan asioihin!

Ei kommentteja: