torstai 24. maaliskuuta 2011

Tuttu on Karviakin

Ystävällinen vastaanotto saatiin Pohjanmaan porstuaskin, kun karvialaisille tarjottiin kaffetta Lastulan K-Marketin pihassa. Tasaisena virtana kävi kaupassa asiakkaita, monelle kahvi kelpasikin. Varsinkin aamupäivän lopulla, kun vielä kokoomuksen ehdokkaan Pertti Koivumäen tarjoamat suolaiset makkarat vaativat painikkeekseen kahvikupposen. Lumisateen alettua klo 15 jälkeen oltiinkin sitten enää tunnin verran ja siirryttiin siksikin ajaksi edes vähän katon alle.

Karvialaiset kuten pohjalaaset ainakin sanovat asiat suoraan kiertelemättä, niin nytkin asiaa riitti aina pellonvuokraajien eduista maanomistajaan nähden ja moniin ajankohtaisiin aiheisiin.

Tuttujakin oli liikenteessä hyvinkin useita. Monia vanhoja äänestäjiäkin näyttäytyi. Tunnelma olikin odottavan toiveikas: PerusSuomalaiset jyrää. Karviassa on todella monissa vaaleissa ollut jo SMP:n aikoihin kova kannatus, valtuutettujakin oli silloin useita. Kun pohjalainen rupee, siitä tuleekin näkyvää tulosta. Niin siis tälläkin kertaa on odotettavissa Karviasta melkoinen tulos.

Vaalijulisteessammekin on vetoavasti: Äänestä! Hyvä Suomi! Piirikohtainenkin vaalilehti on ilmestynyt ja sitä jaetaan talkooperiaatteella. Tulos tehdään siis äänestämällä!

Ei kommentteja: