perjantai 22. huhtikuuta 2011

Aika on rajallinen

En ihmettele, miten Timo Soini ei vastaa puhelimeen tai anna palautetta sähköposteihin. Itsellänikin rupeaa olemaan vaikeuksia. Päivä ei tahdo riittää, aika ON RAJALLISTA.

Vaalien jälkeisinä päivinä on tullut useita satoja sähköpostiviestejä, myös kännykän tekstiviestejä on sadellut, samoin lanka- ja kännykkäpuheluita. Todella monet ystävät vuosien takaa ja kaukaakin ovat ottaneet yhteyttä, muistelleet yhteisiä kokemuksia ja toivottaneet onnea uudelle eli paluulle vanhaan eduskuntatyöhön tämän kuluneen kuuden vaalikauden eli 24 vuoden jälkeen. Täsmälleen saman ajan on SMP:n ja PerusSuomalaisten lippua pitänyt pystyssä Raimo Vistbacka, joten hänen aikanaan en saanut olla edustajana, hänen poliittisena sihteerinään toki olin liikenneministeriössä siihen asti kun jätimme hallituksen eläkeläisten kaltoin kohtelun takia.

Aikaa pitäisi jakaa myös tehtäviin täällä Kankaanpäässä. Esimerkiksi heti pääsiäisen jälkeen tiistaina on jo kello 9 eduskunnassa pääsihteerin tervetulotoivotuspuhe, valtakirjojen jako ja tarkastus. Illalla kaupunginvaltuustossa päätetään kuntaliitosselvitystyön jatkotoimista. Keskiviikkona on sitten puolilta päivin puhemiehistön valinta ja jo ennen sitä ryhmäkokous kello 10. Torstaina ovat valtiopäivien juhlalliset avajaiset, jolloin tavataan itse presidenttikin.

Eri järjestötöillekin pitäisi riittää aikaa. Kankaanpään Urheilijoilla on edessä kevään talkootöitäkin. Ja kaikki kaikessa, kuntoa pitää hoitaa ihan eri tavalla kuin vaalien alusviikoilla, jolloin niin aamuvesijuoksut kuin lenkitkin jäivät lapsipuolen asemaan.

Eduskunnan kesäloma on ilmoitettu alkavaksi heinäkuun alusta, joten silloin ainakin helpottanee pariksi kuukaudeksi. Ennennäkemättömän suuri puoluekokous pidetään kesäkuussa 18.-19. päivinä Mansessa, Tampereella.

Ei kommentteja: