lauantai 13. elokuuta 2011

Savusaunan makoisat löylyt

Me suomalaiset olemme löylynlyömää kansaa. Eikä ihme, siksi hienoa voi olla saunassa, varsinkin kun saa olla savusaunassa.

Tänäiltana siikaslaiset perussuomalaiset olivat oikein lehdessä kutsuneet kokoon väkeä iltaa viettämään Siikasten Sammiin Hautamäkien hienoon kesäpaikkaan. Siellä on useitakin saunoja ja muita mökkirakennuksia ja kaiken keskellä hiekkakuopasta syntynyt uimalammikko.

Savusauna oli lämpimänä. Kelpasi sieltä käydä pulahtamassa uimaan. Sääkin suosi, ja kutsua oli noudattanut mukavasti väkeä. Terttu-emäntä oli oikein valmistanut komean ateriankin. Yhdessäolo oli leppoisaa. Sain tuoda terveiset eduskunnasta ja perussuomalaisten eduskuntaryhmältä ja myös puhemiehistön tervehdyksen, kuten aina nykyisin puheissani leikkimielellä teen. Eipä näillä maisemilla liian usein ole puhemiehiä patseeraillut, onhan meitä aina vaan kolme kerrallaan, ministereitäkin on moninkertaisesti.

Näin Siikaisissakin oli mieli korkealla ja miksei olisi, kun olemme jopa galluppien suurin puolue ja aiemmin emme oikeastaan olleet yhtään mitään muiden mielestä emmekä itsekään liian suuria kuvitelleet, olemmehan vaan aina olleet tavallisten ihmisten puolesta: Jokainen ihminen ja jokainen elämä on arvokas.

Ei kommentteja: