maanantai 7. marraskuuta 2011

Mihin rahat katoavat

Jatkuvasti hyvinvointivaltioissa eläissämme joudumme ihmettelemään yhtä ja samaa asiaa, mihin kaikki raha yhteiskunnastamme on hävinnyt, vaikka sitä pitäisi olla enemmän kuin koskaan ennemmin.

Yksi selitys löytyy viime päiviltä, kun taas kerran on ilmoitettu kertyneet verovelvollisten veroäyrit. Rikkaat näyttävät taas rikastuneen ja köyhät köyhtyneet. Ihmisen ahneudella ei näytä olevan mitään rajoja. Näin monet "suuret" johtajatkin kuittaavat mielettömiä palkkoja ilmeenkään värähtämättä ja antamatta pienintäkään sijaa ajatukselle, olenko suuren palkkani arvoinen esim. muihin pienempipalkkaisiin verrattuna.

Toinen on tietysti harmaa talous, joka nielee kitaansa yhteiskunnan verovaroja näkymättämiin tuhansia miljoonia euroja. Eikä millään tunnuta saatavan tätä peikkoa kuriin.

Sitten tulee lahjonta ja vääristely, johon pitäisi myös saada jotain rotia. Tunnettuahan on tapaturma- ja työkyvyttömyyseläkkeelle anovien kaltoin kohtelu vakuutuslääkärien ja vakuutusoikeuden käsissä. Vaikka oma lääkäri kuinka voimakkaasti kirjoittaa B-todistuksen, sillä ei ole mitään arvoa näiden mielestään Jumalaakin suurempien herrojen käsissä, jotka silmää räpäyttämättä voivat todeta hakijan työkykyiseksi asianomaista edes näkemättä. Tämä vakuutuslaitosten ja heidän asiantuntijalääkäreittensä mafia tuntuu aukottomalta, mutta kyllä maasssamme oikeus sentään vielä vallitsee ja tähänkin räikeään vääryyteen on saatava muutos.

On myös monia muita lahjonnan rajamailla olevia yhteiskunnan kuppaamiskeinoja, joita myös on paljastettava ja saatettava oikeus kukoistamaan. Samalla saamme yhteiskunnan kukkaroon rajuja säästöjä. Näitä ovat esim. tarpeettomien ja kalliiden lääkkeiden varmuusvarastoinnit, keinotekoisen hapen valmistaminen, vaikka siihen on olemassa paljon halvempia luonnonmenetelmiä. Tällaisia pukinsorkkia löytyy hallinnostamme mielin määrin. Niitä pitää vain perata, mutta se ei ole niin helppoa, koska näistä koukeroista hyötyvät itse usein juuri niiden asiantuntijoina ja toimeenpanevina päättäjinä istuvat.

Mutta sitä varten meidät perussuomalaiset onkin kansan tuella äänestetty eduskuntaan, että puutumme ja paljastamme näitä sudenkuoppia, eiköhän sitten rahaakin rupeaisi löytymään valtion kukkaroon välttämättömien asioiden hoitamiseksi, nythän joudutaan kaikesta tinkimään ja monia tarpeellisia toimia huonontamaan ja vähentämään.

Ei kommentteja: