torstai 15. joulukuuta 2011

Aika vipinää

Aikasvipinää nämä päivät ennen joululomalle lähtöä täällä eduskunnassa. Sain olla etupenkin taavina presidentti P.E.Svinhufvudin arvokkaassa syntymän 150-vuotisjuhlassa, jossa muistojaan isoisästään oli vielä kertomassa lapsenlapsi Barbro Sveholm. Kaikenkaikkiaan kävi jälleen kerran ilmi Ukko-Pekan jämäkkyys niin presidenttinä kuin yleensäkin poliiittisessa toiminnassaan. Hän on ollut jopa ensimmäinen eduskunnan puhemieskin vv.1907-1912. Esitelmän piti professori Martti Häikiö.

Laadin vastineen Kirkko ja kaupunki.lehteen peäri kummastuttaneesta pilakuvasta, teksi oheisena:

Näinkö Kirkko ja kaupunkin lehti ymmärtää joulun

Katsoin järkyttyneenä Kirkko ja kaupunki-lehden nro 47 mielipidesivun pilakuvaa, jonka ymmärrän olevan täysin sopimattoman mihinkään julkaisuun saati sitten kristillisen kirkon lehteen.

Joulu on suurin kristillinen juhlamme, jota ei voida eikä pidä valjastaa tällaiseen pilkantekoon ja yhden määrätyn poliittisen puolueen leimaamiseen.

Me perussuomalaiset olemme sanoutuneet jyrkästi eroon rotuerottelusta ja kaikenlaisesta väkivallasta rauhan oloissa. Se, että suhtaudumme kriittisesti maahan muuttaviin elintasopakolaisiin, on täysin eri asia. Emme todellakaan voi hyväksyä, että nämä henkilöt saavat paljon paremmat edut kuin monet oman maamme talousahdingossa elävät kansalaisemme.

Toivotan kaikesta huolimatta Kirkko ja Kaupunki-lehdelle ja lukijoille hyvää ja rauhallista Kristuksen syntymäjuhlaa!

Anssi Joutsenlahti
rovasti, perussuomalaisten kansanedustaja, eduskunnan 2. varapuhemies

Ei kommentteja: