lauantai 17. joulukuuta 2011

Joulutervehdykset hengästyttävät

Haettiin Aaro Holman kanssa joulutähtiä yli 90-vuotiaille veteraaneille vietäväksi Hamsterista. Siellä tutun isoäidin kanssa keskustelleessa kävi ilmi, miten paljon puuhaa näin joulun alla on. Mekin viemme kolmisenkymmentä kukkaa tervehdyksiksi. Tämä Hilkka kertoi hänellä olevan 17 lastenlasta ja kaikkia saa ja täytyy muistaa, tietysti myös heidän vanhempiaan eli omia lapsiaan puolisoineen myös. Joskus voi väsyttää, mutta kaikki tämä on sitä elämän rikkautta, jota sanotaan tosi elämäksi, jota ei tarvitse vain televisiosta tuijotella.

Joulukorttirumba on oma lukunsa, sehän piti saada suht´koht´ valmiiksi perjantaihin. Osoitteita kertyi melko tavalla, tarkka luku ei ihan vielä ole selvillä, mutta jossain 1.300 tietämissä se menee. Monta hyvää tuttua saa näin varapuhemiehen joulutervehdyksen. Meillä on ihan omat kortit niitä varten. Valitettavan moni jää silti ilman. Osoitteiden saaminen ei aina ole aivan yksinkertaista ja moni kortin tarvitseva jää sitä ilman. Kaikille ei koskaan voi kortteja lähettää, inhimillinen toiminta on näin vajavaista.

On huomioitu Kankaanpään kaupunginvaltuutetut, kirkkovaltuutetut, ministerit ja Suomessa olevat suurlähettiläät, urheiluystävät, veteraanit, eduskuntaretkillä mukanaolleet, puolueveljet ja sisaret, sukulaiset ja monet muut. Luettelo jää aina vajavaiseksi. Mutta ymmärrystä niiltä, joille kortti ei tällä kertaa poksahda eduskunnasta, toivotaan että seuraavalla kerralla, sillä ilman korttia jäävä ja sitä haluava voi aina ilmoittaa, että pistäpäs kortti tulemaan. Moni kyllä ilahtuu eduskunnasta tulevasta kortista, itsekin sen olen monesti kokenut. God Jul!

Ei kommentteja: