perjantai 23. joulukuuta 2011

Puheenaiheita riittää

Viimeksi ovat puhuttaneet - iltapäivälehtiä erityisesti, niidenhän täytyy aina saada jotain raflaavaa - Timo Soinin perustellut kannat avioeroasioista ja Itä-Suomen edustajiemme Turusen ja Erolan vähemmän harkitut lausumat Pohjois-Korean diktaattorin kuoleman johdosta.

Kaj Turunen meni laukomaan budjettipuheenvuoronsa lopuksi, kun puheenvuorolle on suositeltu viiden minuutin kestoa, että tässä jää aikaa vielä puoli minuuttia pitää hiljainen hetki Pohjois-Korean rakastetun johtajan Kim Jong-ilin muistolle. Kymin Juho Eerola säesti heti perään ja toivotti vielä rauhallista joulua ja Kaikkivaltiaan siunausta suurelle seuraajalle Kim Jong-unille ja tsemppiä vaativaan tehtävään. Pojat olivat liikkeellä vähän sarkastisestikin ja joulun rauhan juhlan innoittamina. Kaikkihan me tiedämme, miten Pohjois-Korean kansa elää köyhyydessä ja riittämättömän ravinnon vaivaamana valjastettuna palvomaan kulloistakin kansanjohtajaansa epäjumalan tavoin.

Timo puolestaan puuttui aivan oikeaan asiaan sanoessaan naisten vaihtavan nykyään parempaan tilaisuuden tullen, kun miehet tekivät sen aiemmin. Osat ovat nyt vaihtuneet. Naisasianaiset ovat nostaneet tästä valittettavaa tosiasiaa kuvaavasta lausunnosta hälyä. Jopa presidenttikilvan statistin osaa vetävä Biaudet yrittää Timoa arvostelemalla kirkastaa kannatustaan. Kuitenkin jopa Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula vahvistaa avioliitosta erottaessa naisten olevan huomattavasti useammin aloitteen tekijöitä kuin miehet. Hänen mukaansa naiset ovat ikään kuin vapautuneet ja alkaneet käyttäytyä kuin miehet aikaisemmin.

Perussuomalaisia pilkkaava ja joulun sanomaa halventava Kirkko ja kaupunki-lehden pilakuva on myös keskusteluttanut esimerkiksi Kotimaa-lehden nettisivuilla. Useat meistä perussuomalaisten eduskuntaryhmän jäsenistä jätimme myös yhteisen kantelun Julkisen Sanan Neuvostolle, joka on ottanut kirjelmämme käsiteltäväkseen.

Jussi Halla-aho pilakuvaa matkien on blogissaan toivottanut hyvää joulua heteromiehille!
Todellisuudessa me tietysti esitämme hyvän joulun toivotukset kaikille, itse kullekin säädylle!

Ei kommentteja: