maanantai 16. tammikuuta 2012

Kyllä Timoa puristetaan

MTV 3 lähettää jokaisen presidenttiehdokkaan vaalitentin. Timo Soinia piti todellisessa kuristusotteessaan Matti Maunu, jonka käyttäytymistä voi syystä pitää täysin ala-arvoisena.
Aivan kuten Timo jo edellisperjantaina sanoi Kankaanpään puhetilaisuudessa, esille otettiin kaikki mahdolliset epäasialliset kysymykset, joilla vähänkin voidaan yrittää mustamaalata niin Timo Soinia kuin perussuomalaisiakin ja joilla ei ole mitään tekemistä niin presidentin kuin presidenttivaalinkaan kanssa.

Esiin täytyi ottaa niin aborttikysymys, Paavin erehtymättömyys kuin yleensäkin Timon roomalaiskatolinen usko. Myös täytyi taas marsiittaa esiin niin Jussit Halla-aho ja Niinistö kuin Teuvo Hakkarainenkin. Eivät edes kuolleet saaneet rauhaa kun Tony Halmekin täytyi kaivaa näkyviin. Todella niin luokatonta käyttäytymistä, ettei tarkoituksena ollut suinkaan Timon presidenttikantojen esiintuominen vaan yritys saada hänet menettämään malttinsa. Kyllä Timo punoittikin, mutta pokka piti, vaikka varmasti sisällä pyöri melkoisesti.

Näyttääkin kaikki mahdolliset tahot valjastetun estämään uutta JYTKYÄ eli JYTKYNJYTKYÄ.
Näin myös gallup-rintamalla, jossa kyllä Niinistön ylivoima koko ajan sulaa ja toinen kierros sen mukaisesti varmistuu. Mutta Timon keikkuminen toisella tilalla on saatu poistettua ja tillalle on nostettu jopa kaksikko Väyrynen ja Haavisto, jotka mukamas taistelevat toiselle kierrokselle pääsystä. Timo olisi vasta neljänetenä tuntuvasti kaksikon perässä. Ei tunnu uskottavalta, kun Timon tilaisuuksissa on jatkuvasti runsaasti väkeä ja hän kiertää joka vaalipiirissä. Myös me kansanedustajat saimme yhteiskuvamme julkaisemalla maakuntalehdissä tuoda esiin kannatuksemme ja välittää näin meitä äänestäneiden yli 500.000 suomalaisen tuntemukset: paras mies on valittava presidentiksi, ei mitään taktikointeja eikä strategioita.

Kun moni ajattelee, miten puolueen sitten käy, kun Timosta tulee presidentti, ja että häntä tarvittaisiin tärkeämpiinkin tehtäviin kuin presidentiksi, niin on hyvä muistaa Timon oma sana, ettei presidenttipuolueelle voi koskaan käydä huonosti. Ja onhan presidetti aina Suomen ykköshenkilö, maamme johtaja. Eli kyllä presidentin tehtävä on maan tärkein. Ja siksi presidentiksi olisi saatava paras maamme ja koko kansan edun ajaja. Timo on aina itsenäisyyden ja itsenäisen päätösvaltamme puolesta. Isänmaan asia ei koskaan vanhene!

Ei kommentteja: