perjantai 6. tammikuuta 2012

Talkoovaalityötä riittää

Moni on päivitellyt kansanedustajien pitkää talvilomaa, joka alkoi Tuomaanpäivänä ja päättyy helmikuun 6. päivänä. Mutta eipä näytä päivät pitkästyttävän, päinvastoin. Nyt työllistää presidentinvaalit..

Me perussuomalaiset olemme tottuneet tekemään kaiken vaalityön vapaaehtoisesti talkootyönä.
Vähän nyt presidenttivaalien alla toivoimme, että puoluekin satsaisi myös kenttätyöhön, esimerkiksi jakamalla pienen 8-sivuisen Suomen Soini presidentiksi-lehden joka kotiin postin kautta. Sanoma olisi levinnyt tehokkaasti koko maahan ja jokaiseen savuun. Ei pitäisi olla rahastakaan tällä kertaa kiinni. Mutta ei, talkootyötä saamme me muutamat sen harteillemme ottaneet edelleen tehdä olan takaa.

Nytkin jo monena päivänä on ollut jakelukeikkoja, niin Kankaanpäässä kuin Jämijärvelläkin. On Timon vaalilehti, taas eilen ilmestyi PerusSuomalainen-lehti. Vaalilehteä on tullut noin kuusituhatta, viimeistä PerusSuomalaista tuli 2.500 kappaletta. Tänään hain Kankaanpään Painopalvelusta neljätuhatta prosyyriä Timo Soinin Kankaanpään vaalitilaisuudesta, joka pidetään perjantaina ja kolmantenatoistapäivänä nyt tammikuussa kello 19 Kankaanpään koulukeskuksen auditoriossa. Myös ulkomainokset laitoimme tänään paikoilleen kaupungin pystyttämiin telineisiin.

Hyvänä apuna on Liljan Erkki, joka huolehtii Hapuan, Venesjärven ja Veneskosken jakeluista.
Postinkin kautta pistimme vaalilehden Alahonkajoki-Lohikon suunnalle. Myös naapurikunnista Siikaisista Hautamäet, Laviasta Järvenpään Altti, Honkajoen Pauli Saarinen ja Karvian Ilmo Törmä ovat hakeneet materiaalia. Myös paikallisen ilmaisjakeluita levittävän Timo Mattilan kanssa teemme yhteistyötä molempien kaventaessa omaa taakkaansa. Näin lehdet leviävät!

Eipä silti, ei tämä lehtien jakaminen mitään epämiellyttävää puuhaa ole, vaikka juuri nyt tänäänkin kova sohjo on teillä haittana. Jokaista kolmen viikon välein ilmestyvää Perussuomalainen lehteä jaamme Kankaanpäässäkin tutulla porukalla aina kerrallaan tuhatkunta. Kyllä postiluukut ovat tuttuja kerrostaloissa, samoin postilaatikot teiden ja katujen varsilla. Mutta näin tieto perussuomalaisten edesottamuksista leviää myös meidän itsemme kertomana, tiedotusvälineillä tahtoo liiankin usein olla väritetyt silmälasit meistä kirjoittaessaan.

Ei kommentteja: