tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tyylikäs piiritoimisto valmistuu

Muistan hyvin edellisen kerran, kun meillä oli puolueen piiritoimisto Porissa. Saimme kaupungilta tiloja Isolinnankadun vanhoista taloista vuoron perään paristakin eri paikasta. Ei kai sitä smp:n aikaista toimistoa montaa vuotta pidettykään. Ehkei niin ollut tarvettakaan.

Nyt näytetään olevan liikkeellä aivan uudella tarmolla. Olimme illalla piiritoimikunnan työvaliokuntana katsomassa uusia vuokrattuja tiloja Satakunnankadulta. Vanha teollisuuskäytössä ollut huoneisto oli jo hienosti kunnostettu aivan uuden veroiseksi. Väritkin oli valittu hyvällä maulla, seinien päävärinä valoisa valkoinen, taitavasti oli myös käytetty puolueemme omia värejä sinistä ja keltaista, jotka ovat myös Satakunnan värit.

Kunnostustöissä on käytetty satoja talkootunteja. Kari Seppä talkoopäällikkönä ja Reijo Lehto suunnitelmien ja toteutuksen laatijana ansaitsevat suuret kiitokset. Vielä on monenlaista tehtävää, joista hankkeista puhuttiin ja käytettävistä rahoista päätettiin. Loppujen lopuksi koko kunnostuksesta selvitään tosi inhimillisellä rahankäytöllä.

Enää ei lehdistökään voi kirjoittaa niin kuin presidenttivaalien alla, ettei oltu täysillä matkassa, kun oma piiritoimistokin puuttui, vaikka eduskuntavaaleissa olimme maakunnan toiseksi suuri puolue. Kehtaa uutta toimistoa näyttää kenelle tahansa. Siksi suunnittelimme myös jo näyttävää avajaistempausta, joka järjestetään toukokuun 14. päivänä. Silloin pitäisi kaiken olla tiptop-kunnossa. Kyllä meidän poikien ja miksei tyttöjenkin kelpaa!

Mutta kyllä Helsingissäkin osataan. Perussuomalaisten puoluetoimisto on ollut asuinhuoneistosta muodostetussa sokkeloisessa vuokratilassa Mannerheimintiellä, nyt remontin jälkeen siirrytään omaan satoja neliöitä käsittävään toimistoon Yrjönkatu 8-10 eli aivan Erottajalle Mannerheimintien päähän. MTV3 uutisoi vertaamalla eri puolueiden toimistoja, että Perussuomalaisten uusi tila on neliöhinnaltaan kallein 3000 - 5000 euroa. Kerran näinkin päin, ryysyläisestä tuleekin - niin kuin saduissa käy - prinssi ja kuningas!

Ei kommentteja: