keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Rääppiäistunnelmaa

EM-yleisurheilut alkaa vähän rääppiäistunnelmissa, ei oo oikein mieltä, että samana vuonna on myös olympialaiset, liika on liikaa kerjätessäkin!

Eikö urheilijoitakin tulisi kunnioittaa eikä kilpailuttaa heitä rikki ja henkihieveriin. Mutta urheilujohtajat vaan tekevät mitä haluavat urheilijoita ajattelematta ja rahanhimossa täytyy kilpailuja järjestää rajattomasti.

Ainoa hyvä puoli näissä EM-kisoissa on se, että nyt on suomalaisillakin edes jontisetkin menestysmahdollisuudet, kun joitakin Euroopankin huippuja on poissa. Eikä jälkikäteen muistella poissaolijoita, mutta mitalimiehet pysyvät aina kansa mielissä.

Ja saahan Suomi taas kolmansien EM-kilpailujen mallikkaana järjestäjänä mainetta ja vanha olympiastadiomme nähdään taas kerran palvelemassa suurkilpailujen näyttämönä ennen täydelliseen remonttiin menoaan. Ja voihan kansanedustajamme Juha Väätäinenkin juhlia ja muistella näyttävästi kaksinkertaista euroopanmestaruuttaan tällä samalla areenalla 40 vuotta sitten v.1971. Juha muuten kiertää kunnallisvaalien merkeissä koko Suomen elokuusta alaken piipahtaen myös Satakunnassa ja Kankaanpäässäkin. Tervetuloa euroopanmestari!