lauantai 14. heinäkuuta 2012

Luvian Laitakarissa


Luvian Laitakarissa Luvian perussuomalaiset olivat järjestäneet hienon paljon vaivannäköä vaatineen juhlan, jossa kolme meitä puolueen kansanedustajaa saimme olla mukana ja juhlavieraitakin oli ihan mukavasti. Luvia on yksi niistä kunnista, jotka eivät viime kerran kunnallisvaaleissa olleet mukana, mutta enää se ei ole kylmä kunta ja siellä rynnitään innokkaasti kunnallisvaalien kautta valtuustoon. Lycka till!
Näin kirjoitin facebookiin perjantaina, paikalla oli kolmisenkymmentä henkeä ja hyvä tunnelma ja melkomoiset tarjoilutkin. Paikalle oli hyvät opasteet, puolueen ilmapalloja ja muuta materiaali. Kolme jo ehdokassuostumuksen allekirjoittanutta myöskin esittäytyi. OLi myös raumalaisia piirisihteeri Anita Koivu ja jo kaksi kertaa eduskuntavaaliehdokkana ollut kaupunginvaltuutettu Pasi Mäenranta.
Laitakari on luonnonkaunista aivan merenrantaa, jossa varsinkin näin kesällä on paljon lomalaisia ja muita kesästä ja merestä nauttijoita. Itse edelliskerran olen ollut siellä sotainvalidien piirin kesäjuhlassa. Silloin oli myös tekeillä suuri puurakenteinen talkoilla tehty kaljaasi, joka nyt on jo valmis merikelpoinen alus. Valitettavasti sen katsominen jäi tällä kerralla.

Kiitokset Kimmo Toroskalle ja kumppaneille hyvistä järjestelyistä!