lauantai 13. lokakuuta 2012

 

 • Kovan päivän iltana taas kerran!

  Huittisissa K-Marketin edustalla melkomoista tunnelmaa Perussuomalaisten kahvitarjoilun ympärillä. Siellä on Porin ja Kankaanpään jälkeen eniten ehdokkaita Satakunnassa. Siellä tulee JYTKY. Piipahdin myös Jämijärvellä puolueiden yhteisellä toritapahtuna alueella. Perussuomalaisten ehdokkaat myös mukana.

  Pääpaino tänään oli kuitenkin eilen tulleiden 6.500 Perussuomalaisten satakuntakohtaisen vaalilehden levittämisessä. Alttiiden käsien ja organisoinnin kautta lehdet loppuivat kesken, 4000 kappaleen lisätilaus on enemmän kuin paikallaan. Olisihan se aika flaskia, kun lehden joka numeroa on yksin Kankaanpäässä jaettu tuhansia, että nyt vaalilehti olisi jätetty jakamatta.

  Naapurikunnista lehteä saivat tästä eka lähetyksestä vain Jämijärvi, Lavia ja Ilmo Törmän hakemana Karvia. Honkajoki, Siikainen ja Pomarkku jäivät kokonaan soittelemaan lehdittä.
 • Täysin oma lukunsa on sitten Itellan luokaton toiminta tämän vaalilehden jakamisesta ainakin täällä Satakunnassa. Vaikka lehti saapui Porin jakelukeskukseen perjantaiaamuna, sitä ei saatu jaettavaksi muualle kuin Nakkilaan, ei edes Poriin jakelupisteeseen. Me kankaanpäässäkin saimme lehdet vain erikoistoimenpitein, kun mukamas lehtiä ei voitu toimittaa ilmoitettuun osoitteeseen puhelinnumeron uupuessa ja kuitenkin vaimollenikin oli soitettu. Siinä mielessä me Kankaanpäässä olemme onnekkaita, kun kuitenkin Itellan kankaanpääläisen kuljettajan toimesta saimme lehdet vielä iltapäivällä vaalikahvilaamme ja eilen ja tänään voimme siis jakaa lehdet tyystin jo viikonlopun aikana.

   Tämä viikonvaihdehan on tärkeä taottavaksi, koska rauta on kuuminta, alkaahan ennakkoäänestys ensi viikolla keskiviikkona. Siinä mielessä oma joka kotiin postin kautta jaettu taskukalenterini on paikkansa löytänyt jo viikolla ja tekee varmasti oman tehtävänsä.

  Porilaisten lisäksi myös Rauma ja Huittinen joutuivat jäämään oodottamaan omia lehtiään ensi viikon alkuun. Täysin käsittämätöntä toimintaa Itellan taholta, vai onko kyseessä tahallinen sabotaasi,  kankeaa menettelyä joka tapauksessa.


 •