lauantai 5. tammikuuta 2013

Perjantai-iltana Huittisissa

Huittisten kaupunki oli tällä kerralla järjestelyvuorossa Satakunnan maakuntaliiton uudenvuoden vastaanotolla. Kankaanpäästä meitä oli paikalla seitsemän henkeä, muualta enemmänkin, joukossa paljon tuttuja ja myös perussuomalaisia. Neljä satakuntalaista kansanedustajaa ja kaksi edustajaa Pirkanmaalta, joista toinen oli Punkalaitumen Martti Mölsä (PS). Kaksi Huittisten Riuttamäkeä oli paikalla - molemmat valtuutettuja - vaimoineen, kuten myös me perussuomalaisten kaksi kansanedustajaa vaimoinemme. Piirin puheenjohtaja Seppo Toriseva oli myös paikan päällä. Kaupunki tarjosi maukkaan pitopöydän oman kaupungin ja Satakunnan alueen tuotteista. Huittinen onkin kuuluisa kaupunki ravinnontuottajana.

Satakunnan maakuntaliiton vuosittain kullakin paikkakunnalla vuorollaan järjestämä vastaanotto lienee ihan paikallaan. Tapahtumassa voi vapaasti tavata ihmisiä ja kertoa kuulumisia ilman kokousvelvoitteiden paineita. Nythän sitä uutta tietoa tulee joka taholta, kun kunnallisvaalit on pidetty ja uusien luottamushenkilöiden valinta on ajankohtainen.

Monin paikoin onkin päästy sopuratkaisuihin, tosin ei Kankaanpäässä, missä keskustan johtama juntta määrää kaikesta. Pidimme asiasta eilisiltana neuvottelua tyhjin toimin ja tänään olin paikallisradiossa itsekin lausumassa ihmettelyäni hyvä veli -järjestelmän jatkuvasta kukoistamisesta kaupungissamme, vaalituloksesta huolimatta.