perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pääsiäisvapaille

Päästiin pääsiäislomalle ja poikettiin kyläkauppa-Wihtiksessäkin. Pääsiäislauantaina  on puolueiden välinen viestihiihto Vihtiläjärven kylätempauksessa, perussuomalaiset voi saada ainaskin kaksi joukkuetta, demareilta tulee joukkue, keskusta ei vielä ole ilmottautunut eikä kokoomus, onhan siellä esim. kultuuri. ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajalla todistettavasti sukset ja kaipa armeijassakin tarvitaan suksia kaupunginvaltuuston puheenjohtajankin osalta. Perjantai-illan hiihto tuli tehtyä valaistulla yhdysladulla Niinisaloon uudella huonosti luistavalla lumella.

Hengähdystaukoa on siis ainakin vähän tiedossa. Kyllä tapahtumiakin löytyy Vihtiläjärven kylätempauksenkin lisäksi. Torstaina eli kiirastorstaina on yhdessä vasemmistoliiton Jari Myllykosken kanssa sopan hämmennys Kankaanpään torilla alkaen  kello 10 kalakeiton merkeissä.Toisena pääsiäispäivänä pidetään Kankaanpäässä Herättäjän-päivää. Kello 10 messu kirkossa, sitten Nuorisoseuran tiloissa kalakeitto ja seurahetki. Mukana ovat ainakin matkaveisaaja Jaakko Löytty, Jari Koskela, ehtoollisavustajina  Ulla Suontausta ja Pasi Junnnila, tekstinlukijoina Laila Ryynänen ja Kristiina Peltomaa, kolendinkantajiakin on teidossa, samoin  sopan keittäjä ja tarjoojat. Kaikki ovat enmmän kuin paljon tervetulleita.

Löytyy myös pari puolueen kokousta, Kasevan vuosikokous, Kankaanpään Urheilijoiden yleisurheilujaoston kokous, neuvottelu PoSassa, Karhoismajan Vesireittien kunnostusyhdistyksen arpajaisvalmisteluita, juuri ilmestyneen Perussuomalainen-lehden jakelua jne. Laiska se töitään luettelee!