lauantai 23. maaliskuuta 2013

Ajankohtainen uusi Perusuomalainen-lehti

Taas on pemotettu suurin osa tulleesta 4000 kappaleesta uusinta Perussuomalainen lehden numeroa, jossa kirjoitetaan lajasti Kypros-kuplasta ja kerrotaan monen muun asian lisäksi myös eduskuntaryhmämme tähänastisesta työpanoksesta, joka on ollut kiitettävää tasoa ottaen huomioon ensikertalaisten uusien edustajien suuren lukumäärän.

 Ihmeteltävän monipuolista osaamista ryhmästämme löytyykin ja eri valiokunnissa on tehty vastalauseita ja parantavia muutoksia hallituksen esityksiin. Täysistuunnoissa on oltu muita ryhmiä ahkerammin ja myös käytetty puheenvuoroja. Kyselytunneillakin on saatu näkyvyttä, esimerkkinä tämän viikon torstaina Timo Soini pääsi laittamaan pääministeriä koville puoliväliriihen tuloksista.

 Ei ihme, että kannatusluvutkin ovat jatkuvasti korkealla, aivan viime eduskuntavaalien luokkaa, ja kaikki käydyt vaalit niin Timo Soinin presidenttiehdokkuus kuin kunnallisvaalitkin on käyty voitokkaasti. Tästä on hyvä jatkaa vaalikauden toiselle jälkimmäiselle puoliskolle ja kohden jo vuoden päästä keväällä pidettäviä EU-vaaleja.

Onhan jo tänä vuonnakin yhdessä vasenryhmän kanssa kysytty STX-telakan mennettämästä loistoristeilijätilauksesta, ja nyt kuluneella viikolla yhdessä keskustan ja vasenryhmän kanssa oli esillä kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen häviäminen markkinoilta. Seuraavaksi heti pääsiäisen jälkeen jätämme kyselyn Kyproksen
kriisipaketin myöntämistä ja siinä olevasta Suomen satojen miljoonien osuudesta.