sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Transpoint takkuaa

Mikä tökkii, kun PerusSuomalainen-lehti, nro 7 ilmestyi perjantaina, mutta jaettavat lehdet eivät tulleetkaan, vaikka painosta todettiin lehtien lähteneen tavanomaisesti torstaina. Monena muuna kertana myös jaettavat lehdet ovat tulleet ajoissa viikonvaihteen jakelua varten. Meikämannella on vain näin pyhän seuduissa mahdollisuus jakaa lehteä, kun viikot ollaan Helsingissä verstaalla.

Nyt Itella ja Transpoint aiheuttivat kaksinkertaisen työn, kun olen kuitenkin ilmaisjakelulehdet tänään jakanut keskustan kerrostaloihin jakelijan Timo Mattilan kanssa sovitun mukaisesti. PerusSuomalainen-lehdet voin sitten jakaa vasta seuraavana viikonvaihteena.

Ihmettelenkin, miksi lehden paino piti siirtää vuosikausia Kokemäellä hyvin sujuneen painamisen jälkeen Kokkolaan  ilman mitään sen perusteellisempaa kilpailutusta tai edes ennakkoilmoitustakaan. Nyt tietääkseni kilpailutus on menossa, toivottavasti painotyö palaa Kokemäen kirjapainoon. Sieltä voi tarpeen tullen lehden hakea itsekin, kuten jonkun kerran teinkin ja varmistin esim. vaalilehden oikea-aikaisen jakamisen.

Eikä ole ihan pienestä asiasta kysymys, kun nykyisin jaamme 5.000 PerusSuomalainen-lehdteä, jokaista numeroa, pääasiassa Kankaanpäässä, mutta vähän myös naapuripitäjissäkin niiden perussuomalaisten kanssa yhteistoimin. 

Ei kommentteja: