sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Suomen kansalle

Helsingin Sanomien etusivun 50.000 euron ilmoituksella tiedotimme Suomen kansalle totuuden Kreikan miljardilainojen paljon puhutuista, mutta lopulta olemattomista vakuuksista. Ne ovatkin vain tuottojen vaihtosopimuksia, jotka siinä tapauksessa, että kun Saksan vaalien jälkeen todennäköisesti annetaan Kreikan lainoja anteeksi, koska se ei niitä koskaan pysty maksamaan takaisin, niin myöskin nämä Suomen vähämerkitykselliset sopimukset raukeavat omaan mahdottomuuteensa. Eihän mikään muu maa edes ollut kiinnostunut mokomista keinotekoisista järjestelmistä.

Ja kaiken lisäksi nämä Kreikan valtion kanssa tehdyt sopimukset julistettiin alunperin salaisiksi, minkä Korkein hallinto-oikeus kumosi meidän tekemämme valituksen ansioista. Ei ole epäilystäkään, miksi ko. sopimukset yritettiin jättää kokonaan pimentoon. Eivätkö kansan silmät todellakin rupea aukeamaan!

Suomen pankin ex-johtaja, valtiotieteen tohtori Heikki Koskenkylä otti voimakkaasti kantaa myös illan MTV3:n uutisissa koko euroaluettakin vastaan. Samoin hän kirjoittaa vimeisessä Kanava-lehdessä otsikolla "Euroalueesta on tullut ukkotukki" ja hänen kantansa on, että eurosta on yhä edelleen erottava mahdollisimman nopeasti pelastaaksemme edes sen, mitä vielä on pelastettavissa.

Aiemmin talvella julkaisimme koko sivun ilmoituksen Maaseudun Tulevaisuudessa. Tämänkertainenkin ilmoituksemme noteerattiin myös monissa päivän TV-uutisissa. Hakaniemen torilla oli meppiehdokas Juha Väätäisen aloitteesta perussuomalaisten vaalikoju, jossa Timon ja Juhan lisäksi olivat mukana meppi Sampo Terho ja meppiehdokas Jussi Halla-aho komeassa helteisessä kesäsäässä.

EU-vaalikamppailumme on lähtenyt liikkeelle todella räväkästi. Koko Suomi on sen nähnyt ja jopa nelosen uutisissa Hesarin politiikantoimittaja puhui aivan vakavissana perussuomalaisten tavoitteen, 3-4 meppiä olevan aivan realistinen. Ken elää vielä vuoden, se näkee!

Ei kommentteja: