perjantai 30. elokuuta 2013

Yhteispelillä se sujuu

Tänä päivänä yhteiskuntalaivamme ui niin syvissä vesissä, ettemme selviä muulla kuin hyvällä yhteisymmärryksellä ja tiiviillä yhteispelillä. Näin on koko valtakunnakin tasolla, mutta ennen kaikkea paikallisesti, niin meillä täällä Kankaanpäässäkin. Siksi meillä ei ole varaa toistemme osoitteluun ja syyttelyyn.
Valtuustoseminaarissa esiin tulleet talousarvion seurantaluvut ovat korutonta kertomusta. Jo nyt vuoden tulosennuste on 2,9 miljoonaa miinusmerkkinen ja tuloskin muodostuu 2,2 miljoonaan alijäämäiseksi. Siis vuoden tässä vaiheessa.

Me emme nykyisenä valtuustona ole voineet mitenkään vaikuttaa tämän vuoden budjettiimme, mutta parhaillaan olemme laatimassa seuraavan vuoden talousarviota, näin emme voi jatkaa. Siksi tarvitsemme yksimielistä päätöksentekoa ja kaikki ryhmät osallistuvat valmistelevaan käsittelyyn. Kipeiltäkään ratkaisuilta emme voi välttyä, koska rahastot on syöty ja kaikki tunnusluvut näyttävät tosi huonoilta.

Kutsumme myös kaikki asukkaat näihin talkoisiin, hyviä ideoita ei koskaan ole liikaa: miten saadaan uusia tuloja, mistä ja miten voidaan aikaansaada säästöjä. Siksi kaikki kannanotot ovat tervetulleita esimerkiksi oman ryhmämme sähköpostiosoitteeseen info@kankaanpaanperussuomalaiset.fi.

Emmehän anna periksi oman Kankaanpäämme säilyttämiseksi, sillä emme halua mitään pakkoliitoksia!

Kankaanpään perussuomalaisten valtuustoryhmä

Ei kommentteja: