sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Paluuta arkeen

Syntymäpäiväseuroistakin toipuminen vaatii veronsa, mitenkähän paljon muuten oikein ns. railakkaista juhlista ottaakaan. On riittänyt mm. monien muistamisten selvittelyä ja vieraskirjoihin kirjoitettujen nimien lukemista.

Jouni Saarinen on taas tehnyt melkoisen urakan. Hän on ottanut kymmeniä kuvia niin Kyläkauppa ja Kahvila Wihtiksen 50-vuotisjuhlissa kuin sitten kirkossa 70-vuotissyntymäpäiväseuroissanikin. Hän on laittanut kaikki kuvat facebookiin Kankaanpään Perussuomalaisten sekä omallekin sivullemme. Aimo Haapakoski oli myös videokuvaamassa seuroissa, joten monella tavalla on juhlat ikuistettu myös historiaa varten. Puhuuhan jo yksi kuva enemmän kuin tuhat sanaa ja kun kuvia on siis kymmeniä, miten sitten voikaan laskea videon kuvamäärää.

Illalla kaikki valtuustoryhmät olivat koolla vakavien asioiden merkeissä. Kaupunginjohtajakin esitteli talousnäkyjä, jotka tänään ja tulevina vuosina eivät ole järin valoisia niin kunnissa kuin koko valtiollakaan. Puhemies Heinäluomakin toi eilen Kankaanpässä esiin oman parannuskeinonsa: työtä ja taas työtä. Näin kaikilla tasoilla ja kaikilla tehokkaammilla tavoilla ja vieläpä kuskannustehokkaastikin. Siinäpä sitä urakkaaa meille kaikille!

Ei kommentteja: