tiistai 17. syyskuuta 2013

Varsinainen syntymäpäivä

No niin. Päivä alkoi taas Helsinkiin viikkohommiin saavuttuani puhemiesneuvoston kokouksella, jossa puhemiehen saatesanoin ojennettiin ne kuuluisat hopeiset kynttilänjalat, tällä kertaa siis kolme kappaletta. Edellisiä siis en 24 vuoden poissaolosta johtuen olekaan saanut. Jalustassa lukee: "Kansanedustaja Anssi Joutsenlahti 17.9.2013 Eduskunnalta". Ja tietysti juotiin myös kahvit, muuten ensimmäistä kertaa tällä vaalikaudella.

Tietysti myös onnitteluja sain vastaanottaa, varsinkin kun päivän Hesarissa oli sivun syntymäpäiväjuttu puolen sivun vakavailmeisellä kuvalla varustettuna. Maanantain Maaseudun Tulevaisuuskin oli laatinut varapuhemiehen 70-vuotishaastattelun.

Kaiken kaikkiaan onnentoivotuksia on tullut monella tavalla. Posti on niitä tuonut korttien välityksellä. Sähkösanomiakin on kerryskellyt. Ja ennen kaikkea tämä some eli facebook on välittänyt niin paljon onnitteluja, ettei niitä taida laskeakaan. Yhteen syssyyn oli yli 600 tervehdystä. Monia kauniita kuviakin on niihin liitetty.

Eipä todellakaan tarvitse tuntea olevansa yksin. Kiitos kaikille! Ystäville ja kylän miehille!

"Kun väsymys voittaa, niin ystävä hoitaa. Näin liikkuessamme me iloa saamme kaikista, kuin Jeesusta rakastavat ja kanssamme vaeltavat. He ahkeruudellaan ja kehoituksellaan murheitamme huojentavat." Näin tämän kaiken ilmaisee Siionin virret Antti Achreniuksen sanoin.

Ei kommentteja: