lauantai 12. lokakuuta 2013

Aika loppuu

On hienoa, että Euran perussuomalaiset järjestivät tänään yleisötilaisuuden ja näin oltiin taas kansan parissa. Paikalla olivat EU-ehdokkaat Jussi Halla-aho ja Laura Huhtasaari sekä kansanedustaja Ari Jalaonen. Samat edustajat olivat myös yleisön tavattavissa Porin piiritoimistolla. Kaikki puolueet eivät enää uskalla tehdä samaa vaan toteavat, etteivät viitsi tulla kansan pariin haukuttaviksi. Näin kertovat jotkut hallituspuolueiden edustajat eikä ihme, siksi kyllästyneitä ihmiset ovat nykyhallituksen toimenpiteisiin.

Itse en päässyt mukaan, on talkootöitä ja papin töitä enemmän kuin ehdin tehdä, kolme siunaustakin tiedossa edessäpäin.

Aurakeppien pystytyksessä pääsimme tänään 19 kilometrin urakkaan, jäljellä enää 12 km, mutta ei tahdo löytyä aikaa senkään vertaa. Toivottavasti talvi ei ihan vielä pakkaa päälle. Lokakuun viimeisellä viikolla olisi koko viikko vapaata eduskuntatyöstä. Syksy on kyllä tähän asti ollut komeaa ja lämmintä. Tänäänkin lämpömittari näytti 10 plusastetta ja iltapäivän aurinkokin näytti paistettaan.


Muuten, totta on sekin, että kerran aika loppuu aivan lopullisesti. Hautausmaa on täynnä mielestään korvaamattomia ihmisiä. Mutta Martti Lutherin opetuksen mukaisesti tänään vielä pitäisi istuttaa omenapuu, jos tietäisi maailmanlopun tulevan huomenna. Meillä muuten voisi tehdä sen aivan kirjaimellisesti, kun omenapuualueelta on tällä viikolla kaadettu kaksi isoa koivua, joista toisen ympärysmitta tuli täyteen vasta kahden miehen sylimitalla. Nyt olisi vanhojen omenapuiden lisäksi tilaa nuoremmillekin. Vaikka eipä silti, kyllä tänä syksynä omenasato oli ihan riittävä, taivaan linnuillekin riitti syötävää.

Ei kommentteja: