lauantai 5. lokakuuta 2013

Lauantain satoa

Perussuomalainen-lehden jakamisen välillä satuin kuulemaan Lauantain toivotuissa Tapsan esittämän Metsäkukkia, eikä siitä laulu parane. Tapsan kootut levyt pitäisi hankkia itselle, koska sellaiset on julkaistu. Niin ja taas kerran on kaikki Kankaanpään kerrostalot ravattu ylös alas ja lehdet on jaettu!

Olen myös saanut olla kahdessa siunaustilaisuudessa, Noormarkussa ja Kankaanpäässä. On hienoa, että omaisten pyynnöstä olen voinut olla näissä vaikuttavissa  tilaisuuksissa valamassa uskoa ja toivoa surun ja kaipauksenkin keskellä sekä tutustua kahteen sukulaispiiriin, tuntevana ihmisenä toisten syvästi tuntevien kanssa. Kiitoksia!

Ei oo sateestakaan ollut haitaksi asti estettä. Noormarkussa laskimme aamulla melkoisen kukkameren vasta haudalla, ja sade alkoikin sitten  ollessamme muistotilaisuudessa turvallisesti seurakuntakodilla. Kankaanpäähän sade oli vasta tulossa, ja niin saimme laittaa kukat haudalle myös ensin ne sisällä laskettuamme. Haudalla veisattiin myös Maa on niin kaunis. Kovempi sade puhkesi sitten taas muistotilaisuutta viettäessämme.

Meillä  kotona vieraili 2-vuotias Samuel eli Samuli touhuten ahkerasti ja monenlaisia leikkikalujakin hänellä oli mukana. Illalla lehtijaossa ei liioin ollut sateesta haittaa, vaikka pisartelikin enemmän ja vähemmän.

James Hirvisaari on luonnehtinut ryhmämme jäseniä, tässä hänen lausuntonsa meikämannesta, antoi täydet 3 vihreätä plussaa:

Joutsenlahti, Anssi +++ (Satakunnan vaalipiiri)

Lempeä pappismies ja koko joukkueen kokoaja ja isähahmo. Ilman Anssia joukkue olisi henkisesti ja tietenkin myös hengellisesti huomattavasti köyhempi. Anssi sanoo rohkeasti mielipiteensä, mutta ihan vihoviimeisenä olisi kivittämässä omaa joukkuetta. Paimenen asenne.

Ei kommentteja: