perjantai 10. tammikuuta 2014

Kutsua noudatettiin

Perinteinen maakuntaliiton vuodenvaihteen vastaanotto oli tällä kertaa Nakkilan kunnan isännöimänä Villilän studiolla eli Villilän kartanon entisen parinsadan lehmän navetan ylisillä, jossa entisenä hyvänä aikana varastoitiin lehmien rehuja. Kyllä oli korkeutta ja pituutta salilla.

Kankaanpäästä kutsua noudatti peräti yhdeksän henkilöä ja erityistä juhlaa oli siitä, että toinen kahdesta Satakuntaliiton palkitsemasta, ansioituneesta satakuntalaisesta oli Taidekoulun johtajana toiminut Liisa Juhantalo.

Ohjelmassa oli tietysti Nakkilan kunnanvaltuuston puheenjohtajan Harri Aallon ja Satakuntaliiton valtuuston puheenjohtajan Reijo Kallion tavanomaiset tervetuliaispuheet. Elokuvatuottaja Timo Koivusalo toimi juontajana ja järjesti kolmen joukkueen välisen elokuva- ja Villilä-aiheisen tietokilpailun, jonka kotipaikkaedun mukaisesti voittivat Nakkilan kunnanvaltuutetut.

Niin oman puolueen kuin muitakin tuttuja näkyi runsaasti ja monenlaisia kuulumisiakin voitiin vaihtaa. ELY-keskuksen johtajan Kari Häkämiehen kanssa pitää hoitaa yksi asia, jota moni on yrittänyt saada jenkoihinsa, jokohan nyt onnistuisi. Noutopöydässäkin riitti kalavaihtoehtoja.

Edellisvuonna oltiin Huittisten kaupungin järjetämällä vastaanotolla kaupungintalolla ja toissavuonna  kokoonnuttiin Porissa Timo Prihtin johtaman puimuritehtaan Sampo-Rosenlewin edustustiloissa, Kokemäenjoen rannalla Konepajanrannassa. Näin kesäisissä tunnelmissa ei olla oltu koolla kuin tänä vuonna, tosin nyt lopultakin rupesi pakastamaan ja Kankaanpäässä maa muuttui jo päivällä valkoiseksi räntäsateen jäljiltä, joka ei tosin 10 km lenkkiä häirinnyt Viidentien risteyksen maisemissa. Vuotta on kulunut 10 päivää, lenkkejä on tehty samoin 10 päivänä!

Ei kommentteja: