perjantai 17. tammikuuta 2014

Pakkanen paukkuu aina vaan

Juoksulenkillä melkein paleltuivat varpaat, talvilenkkareita en ole aiemmin tarvinnut. Mikä oikein vaivaa, ei kai vaan ikä, vastahan käydään kahdeksattakymmenettä. Eikä muuten ennemmin ole lenkillä paljoa tarvinnut käsineitäkään, nyt alkumatkasta palelivat sormetkin käsineissä.

Seija Lähteenmäki vanttuut käteen!
 
Anssi Joutsenlahti Kyllä ne sormet vielä lämpesi, varpaiden kanssa oli vähän toisin, kyllä nyt sisällä villasukissa tarkenee.

Pekka Mäkinen Näin Anssi vuodet meitä kohtelevat - ennen ei 30 asteen pakkaslenkki tuntunut juuri missään, nyt pitää olla lämmikkeitä vaikka kuinka!
 
  • Anssi Joutsenlahti Kuinka lenkit maistuu Pekka? Kolmas 70-kymppinen tarvittas, oltais aina mitalijoukkue, sinä, minä ja Late, ei ihan SMP, vaan sml. mutta järjestystä vaihtaen saa SMP:n kun sanoo Latea sinäksi, minä ja Pekka = SMP. Vanhat hyvät ajat palaisivat!
     
  • Juhani Numminen Kyllä nuorempana kesti enemmän pakkasta nahka saappaat jalkaan riittävästi vaatetta päälle
     
  • Hans-Peter Anttonen Anssi! katso lämpötilamittaria ennen kuin menet lenkille!. Wassbergi ja Juha Mieto "parrat" jäätyneenä kiinni poskeen kisan jälkeen, ja sinä menet lenkille ko on kymmenen astetta kylmempi !  Himmaa !
     
  • Anssi Joutsenlahti Mutta ei se auta pelkästään leppäillä, kun elohopea pysyttelee päivästä päivään alahalla, saisi leppäillä jatkuvasti.


  • On sitä kyllä ennekin ollut pakkasia. Katso facebookin kuvakavalkadistani meitä Rauman torilla pari talvea sitten, kun vielä kunnallisvaalitkin olivat edessäpäin. Itse Timokin siinä paistattelee myssyssään. Pakkasta oli yli 20 astetta ja torilla vaan tarjettiin, oltiin tosin paremmin varustettuja kuin mitä lenkkivaatteissa pystyy olemaan.

    Ei kommentteja: