lauantai 22. helmikuuta 2014

Jaoimme luettavan lehden - taas kerran

Urakka on taas hyvässä mallissa. 5.000 Perussuomalainen-lehteä tuli ja jaettuna on jo valtaosa. Lehteen on tulossa jopa juttua tästä meidän kankaanpääläisten monivuotisesta savotasta, kun muutaman henkilön voimin huolehdimme lehden jakamisesta, peräti hyvin tuloksinkin, kun olemme Kankaanpään suurin valtuustoryhmä.

Lehdessä on tälläkin kertaa myös luettavaa. Eu-kriittisyys ja liitovaltiokehityksen torppaaminen ovat esillä monessa muodossa. Yksi EU-ehdokkaista, puolueen varapuheenjohtaja Juho Eerola piti eduskunnan EU-selontekokeskustelussa ryhmäpuheenvuoron ja puhe on nyt painettu lehteen. Lehdessä esitellään taas kolme kahdestakymmenestä EU-ehdokkaastamme. Kaikkien ehdokkaiden kuvat löytyvät sekä kymmenen ehdokkaan lyhyt kommentti Suomen energiaomavaraisuuden parantamisesta.

Eduskuntaryhmän puheenjohtajisto vaihtui kokonaisuudessaan viimeisten ns. pitkien valtiopäivien ajaksi ja koko johto myös esitellään. Melkein neljän sivun verran on saanut tilaa Viitasaaren sahuri, tunnettu myös kansanedustaja Teuvo Hakkaraisena. Täyttä asiaa Teuvo puhuukin yrittäjän asemasta.

Puolueen varapuheenjohtaja Jussi Niinistö opastaa, miten eurojytky syntyy, koska Suomen asia, vapaus ja kansanvalta tarvitsevat puolustajansa. Ja tietysti lehdestä löytyy myös puheenjohtajan palsta, jossa Timo toteaa hallituksen toimintakyvyn romahtaneen. EU-vaaliehdokkaittemme asettamisesta hän mainitsee, että helposti olisi saatu kaksikin listallista päteviä ehdokkaita, mutta nyt on hyvä mennä tällä yhteisesti päätetyllä ehdokaslistalla vaaleihin. Nyt toivotaan myös jokaisen perussuomalaisten kannattajan suuntaavan askeleensa äänestämään toukokuun 25. päivänä varsinaisena vaalipäivänä tai sitä ennen ennakkovaalissa.

Ei kommentteja: