perjantai 14. helmikuuta 2014

EU-ehdokaslista täyttyi - Poliisiputkat ei

Perussuomalaisten lista eurovaaleissa on täynnä, mukana on 20 toinen toistaan nimekkäämpää ehdokasta. Tässä viimeisessä nimityksessä tuli lisää kaksi kansanedustajaa, Maria Tolppanen ja Kimmo Kivelä sekä entinen ministeri, hänkin 24 vuoden kansanedustaja, Toimi Kankaanniemi. Kansanedustajiamme on nyt ehdokkaina yhdeksän eli reilusti enemmän kuin millään muulla puolueella. Naisiakin on seitsemän kahdestakymmenenestä, ei niinkään huonosti.

Kyllä tästä hyvä tulee, mutta työtä täytyy tehdä hartiavoimin. Äänestämättä jättäminen ei ole mikään protesti Suomen harjoittamaa EU-politiikkaa vastaan, sitä on vain ääni Perussuomalaisille.

On tohtoria ja professoria, mutta myös työmiestä ja rakennustyömiestä ja siis 9 kansanedustajaa, istuva meppi, entinen ministeri ja vaikka mitä.

Facebook-keskustelua:
Jorma Lepistö Anssilla erittäin hyvä kysymys! Olen aina ihmetellyt sitä että miten voi 100 %:sti verovaroin rakennetun rakennuksen vuokra olla noin julmettu????
Sama tauti Kankaapään polisiaseman putkat! L-S alueella on 17 toimipistettä. Kankaanpää on uusin. Noh, piti poliisihallinnon saada 50.000.000 euron säästöt! Herrat ryhtyi töihin, löi viisaat päät yhteen. Lopetettiin Kankaanpään putkat joiden vuokra on alle 400 euroa/kk


Toivo Niemi Voih herran tähren eikö voida tehdä mitään.Tämä on hirveetä rahojen tuhlausta kuljettaa putka - asiakkaat Poriin ja Tietysti meidän poliisit heitä kyyditsemässä. Monen tunnin aika ilman poliisi valvontaa ja saatavuutta hätätapauksissa. Liikenne, Väkivalta,Tulipalo, Ym,m, tapauksissa. Kysy Anssi myös tätä onko tämä edes laillista säästämitä.

Anssi Joutsenlahti Hyvä Toivo ja Jorma, todella kysymys on tehtävä sisäministeri Räsäselle, nyt muuten varmaan putkat ovat tyhjänä eikä Senaatti-kiintestöt saa senttiäkään. Valtio muka säästää toisen valtion laitoksen kustannuksella.

Ei kommentteja: