lauantai 19. huhtikuuta 2014

Lankalauantaita

Lankalauantaina oli neljän peräkkäisen lauantain kolmas siunaustilaisuus. Vielä viideskin olisi tullut samaan ketjuun, mutta siitä täytyi kieltäytyä, koska silloin olemme linja-autoporukalla Oulussa Perussuomalaisten puolueneuvostossa koko viikonlopun, perjantaista sunnuntaihin.

Luin tänään hautajaisten muistotilaisuudessa Jaakko Haavion runoja ja mainitsin hänen olleen Martti Haavio eli P. Mustapään veli, isänsäkin oli pappi ja Jaakon poika myös. Jaakko Haaviolla on monia iäisyytuntoisia, todella hyvin hautaustilaisuuksiin sopivia runoja.

Kotoinen muistotilaisuus vietettiin tutun suvun kesken. Ennen ja jälkeen tilaisuuksien olin taas valtatie 23:n varressa; vähän toista kilometriä on taas puhtaana roskista, jäljelle jäi vielä kolmisen kilometriä tekemätöntä työtä. Aurakeppejäkin on otettu 2/3 yli 60 kilometristä, joten siinäkin on yhden reissun työt jäljellä, kaksi reissua on tehty.

Ja nyt on sitten Pääsiäinen. Pidän I pääsiäispäivänä klo 22 messun Jämijärven kirkossa ja II pääsiäispäivänä klo 10 yhdessä Jari Koskelan kanssa messun Kankaanpään kirkossa. Messun jälkeen on kirkkokahvit ja Siioninvirsihetki viereisessä nuorisoseurantilassa. Tervetuloa!

Ei kommentteja: