torstai 3. huhtikuuta 2014

Peruspomo näki päivänvalon

Timo pykäsi toisen kirjansa, Peruspomo, joka julkaistiin WSOY:n kustantamana tänään. Timo kertoo perussuomalaisten nousun vuoden 2008 kunnallisvaaleista alkaen, ja jatkuen vuoden 2011 eduskuntavaalien JYTKYYN. Hän kirjoittaa myös niistä tunnelmista, miten JYTKYN eli meidän 39 valitun kansanedustajan kanssa on sujunut.

Itse hän kertoo käyvänsä kirjassa läpi puolueen nousua, eri vaaleja, niiden asetelmia ja tuntemuksiaan sellaisina kuin ne olivat ja tuntuivat.

Aina ei todellakaan ole ollut helppoa, mutta kaikesta huolimatta JYTKY elää edelleen. JYTKY ei sula eikä pala ja seuraavaksi käydään EU-vaalit  ja Maisterisjätkä johtaa taas meidät voittoon. Timon ensimmäisen kirjanhan nimi on juuri Maisterisjätkä. Näin mennään!

On hienoa, että nämä koko historiassamme ainutlaatuiset tapahtumat ovat heti näin tuoreeltaan saaneet kirjallisen asunsa itse päätekijänsä kynästä. Vaikka Timo itsekin sanoo, ettei hän yksin ole mitään, vaan kaikki me yhdessä olemme olleet tekemässä tätä historiankirjan lehteä!

Ei kommentteja: