keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Taas vierailijaryhmä eduskunnassa

Vappuaatosta huolimatta 50 henkeä oli vierailulla eduskunnassa. Tämä oli nykyisen eduskunnan aikana ainakin kuudes kerta, kun olen kutsunut 50 hengen linja-autollisen väkeä ja myös huolehtinut kulupuolesta. Nytkin oli väkeä mukana kotipuolesta Pohjois-Satakunnasta ja Huittisten lisäksi osin jopa  Pirkanmaankin puolelta,  ainakin yksi punkalaitumelainen ja keikyäläinen, jotka ovat ulkopuolelta nykyisen Satakunnan.

Koko joukko sai hyvän käsityksen edustajien raadollisuudesta, kun istunnon aluksi luetun ja hallituksen vastattavaksi jätetyn välikysymyksen ja yhden äänestyksen jälkeen istuntosali tyhjeni melko nopeasti. Tunnin päästä istunnon lopussa paikalla oli enää yhden käden sormin luettavissa oleva määrä.

Perussuomalaisten ryhmähuoneessa vieraiden kahvittelun lomassa kävi aika moni kansanedustajistamme aina Timo Soinista lähtien tervehtämässä ja kertomassa edustajantyöstään. Salissa puhuivat perussuomalaisista ainakin Pirkko Mattila, Pertti Virtanen, Ari Jalonen ja Mika Niikko.

Esitin vieraille 12 kysymyksen tietokilpailun, joka koski pääasiassa perussuomalaisten kansanedustajia, koska heistä saa helposti monta mielekästä kysymystä, siksi monipuolinen on edustajiemme koostumus.

Ei kommentteja: