tiistai 27. toukokuuta 2014

Jäsenkirjetervehdys


Hyvät Ystävät Israelin Ystävien jäsenet

 

Shalom! Armo teille ja rauha Jumalalta meidän Isältämme ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!

Pidimme juuri Israelin Ystävien hyvähenkisen ja rakentavan XXX liittokokouksen Tampereella Kalevan kirkon seurakuntasalissa. Kokousasioiden päättämisen jälkeen on hyvä jatkaa taas eteenpäin uutta toimintavuotta.

Sain olla Israelin valtion itsenäisyyden 66-vuotispäivänä 7.5. suurlähettiläs Dan Ashbelin kutsumana itsenäisyyspäivän vastaanotolla tupaten täydellä Ritarihuoneella. Jälleen kerran kävi ilmi, miten myös me suomalaiset rakastamme ja pidämme suuressa arvossa Israelia ja sen kansaa, Vapahtajamme Jeesuksen kotimaata ja hänen heimoveljiään ja –sisariaan ja meidän v. 1908 perustetun Israelin Ystävien työmme kohdetta.

Tätä arvostuksen määrää voi hyvin mitata vaikkapa verratessa 15.5. pidettyä Norjan kansallispäivän  vastaanottoa ja samalla maan perustuslain 200-vuotisjuhlaa samassa tilassa Ritarihuoneen juhlasalissa. Sain olla myös siellä suurlähettiläs Jorg Willy Bronen kutsumana. Siellä ei ollut lainkaan yhtä ahdasta eikä tungokseen asti täyttä niin kuin Israelin itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Näin siitäkin huolimatta, että Norja on naapurimaamme ja kuulumme yhteiseen Pohjalan maiden perheeseen.

Näin saamme myös kokea, miten yhteinen Israelin Ystävien työmme on kansalaistemme laajasti hyväksymää, jota jälleen olemme saaneet suorittaa kutsumustehtävänämme kuluneen vuoden ajan menestyksekkäästi Taivaallisen Isämme siunaamina.

Suurkiitoksen ansaitsette te kaikki työmme eteenpäin viejät ja erityisesti tietysti uuttera toiminnanjohtajamme Ilkka Vakkuri ja toimiston tytöt Ritvan johdolla.   


Anssi Joutsenlahti
Israelin Ystävien puheenjohtaja
Eduskunnan 2. varapuhemies

 

Ei kommentteja: