maanantai 26. toukokuuta 2014

Maanantaita

Sunnuntaisen vaalipäivän jälkeen maanantaillekin riitti tehtäviä, saatiin jopa ostettua uusi ruohonleikkuri, kun entinen meni eka nykäisystä melkein tuusannuuskaksi lauantaina. Ruoho olikin jo päässyt pitkäksi, mutta hyvin meni uudella koneella silpuksi, vanha olikin keräävä ja säiliötä sai olla ehtimiseen tyhjäämässä, mutta se hyvä puoli siinä oli, että sai ruohoja pensaiden juurille rikkaruohoja estämään.

Kankaanpään seudun Sotainvalidien sopuisa kokous pidettiin Reuma-yhdistyksen tiloissa kesän toiminnasta puhuen ja sopien kolmen kuukauden siivousavuista, kun piirilta on saatu Veljesliiton jakamia rahoja ja itselläkin on vielä vähän jemmassa, vaikkei nyt invalidijärjestöjen yhteiseen vaalikeräykseen osallistuttukaan.

Illansuussa oli vielä nopeampi kaupunginvaltuuston kokous, jonka jälkeen ryhmät käsittelivät tasapainottamisohjelmaa pääsemäättä vielä puusta pitkään, mutta pakko tulosta on tulla, niin heikoilla kaupungin talous on ollut jo pitempään.

Myrskyssä oli vanhan koivun yksi haara lohjennut, Kari siskon mies oli moottorisahalla pieninyt oksat ja nyt haloin suurimmat pälkyt, osa oli jo melkomoisesti lahonneitakin. Nukkumaankin pääsi tuntie aiemmin kuin edellisvaaliyönä, jolloin katselin tuloksia yli kello yhden. Muuten - vaalien lukemia on mielenkiintoista tutkistella ja pohdiskella eri vaihtoehtoja ja kansalaisten äänestyskäyttäytymistä netin perusteella. Pelkkien painettujen lehtien välityksellä ei paljoa numeroita saakkaan vertailupohjiksi.

Aamulla tietysti vesijuoksu ja hieronta sekä asioita eri tahoilla ennen ruohonleikkurin ostoa pienrautakauppa Välimäeltä.

Ei kommentteja: