sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Keille tänää ojennetaan kukkia

Omenapuiden kukkiessa, yön kovan ukkosen ja sateen jälkeen kauniissa vaalisäässä siniristilippujen hulmutessa saamme täyttää kansalaisvelvoitteemme ja äänestää Suomen ja suomalaisuuden säilyttämisen puolesta ja EU:n liittovaltiokehitystä vastaan. Olemme vielä vapaa ja itsenäinen Suomi, jonka puolesta kunniakansalaisemme sotiemme veteraanit ja kotirintamanaisemme ovat tehneet uraauurtavaa työtä. Emme anna heidän uurastuksensa valua hiekkaan!

Demarit saivat alimmat kannatuslukunsa ja vaalitappion, vaikka säilyttivät kaksi meppiä. Perussuomalaiset tuplasivat meppien luvun kahteen yhdestä ja saimme parhaan EU-vaalikannatuksen lisäten yli 3% edelliskerrasta, joloin sentään itse Timo Soinikin oli ehdokkaana. Kuitenkin olemme demarien kanssa samoissa alle 13% luvuissa, me tosin demarien edellä 0,5%. Meillä siis meni hyvin, demareilla huonosti, tasan ei käy onnenlahjat.

Vaalituloksissa kuntien vertailussa Kankaanpään sain perussuomalaisten kannatuksessa neljänneksi. Kärjessä Toimi Kankaanniemen Uurainen 39,1%, toisena Kaustinen 28,9%, kolmantena naapuri Honkajoki 26,9% ja sitten neljäntenä Kankaanpää 25,7. KIhniölläkin on vain 22,1%. Kankaanpää on nähdäkseni kaupungeista ykkänen. Piireistä Satakunta on toisena 17,5%, kärjessä Kymi 17,9%.

Kukat siis ojennetaan kaikille Perussuomalaisten ehdokkaille, ennen kaikkea  läpimenneille Jussi Halla-aholle ja Sampo Terholle, koko puolueväelle ja äänestäjillemme, joita oli 220 000. Äänestysaktiivisuus koko maassa jäi 40,9%, jossa tosin oli nousua edelliskerrasta, mutta ei suinkaan riittävästi. Moni kannattajamme jäi nukkumaan.
 

Ei kommentteja: