maanantai 12. toukokuuta 2014

Työpäivä tämäkin

Eduskunnasta vapaanaololle viikonlopuksi näyttää kertyvän aivan riittämiin tehtäviä, ei oo vapaaajan onkelmia. Tänäänkin maanantaina lähdin aauvesijuoksuun ennen kello 8 alkanutta kahden tunnin hierojalla rentoutettavana olemista. Kotiin tulin kello 23. Varsinkin tämä vaalien alusaika on työntäyteistä. Vielä on jaettavana viimeisiä mainoksia, alkaahan ennakkoäänestys jo keskiviikkona.

Kokouksiaki...n riitti kolme, välissä 93-vuotta täyttäneen sotaveteraanin onnittelut ja joka välissä lehden jakoa, tällä kertaa Niinisalo, Karhusaari, Korvaluoma linjalla. Vielä jäi ensi perjantai-illaksi Jokivarsi, Taulunkylä ja Niinisalon ns. entinen kantahenkilökunnan asuttama kasarmin läheisin asuinalue, johon nyt asuntojen yksityistämisen vuoksi on muuttanut myös paljon siviiliväkeä. Sitten on melko kattavasti katettu Kankaanpään eri alueet valmiiksi vaalien tulemiseen.

Kun vielä ehdokkaitamme on liikkunut täällä mukavasti ja kaiken kruununa eli pisteenä i-kirjaimen päälle tulee ensi lauantaina myös Timo Soini muassaan ainakin yhtenä yllätysmenestyjänä pidettävä Toimi Kankaanniemi ja Satakunnan oma ehdokas Laura Huhtasaari. He ovat Vihteljärven kyläkauppa Wihtiksellä klo 13.45 alkaen. Tarjolla on sananrieskan lisäksi luomulihapullia ja salaattia.

Paikallislehteenkin olemme laittaneet näyttävät ilmoitukset molemmille torstaipäiville. Tietoa siis ainakin pitäisi olla eikä kenenkään pitäisi ihmetellä, niin kuin tänään yksi isä sanoi, onko nyt vaalit tulossa ja  mitkä vaalit. Tosin taisi asiassa ollakin päällimmäisenä huumoripuoli. Mutta totta toinen puoli, ei kyllä eräs toinenkaan ihan tosissaan paljoakaan tiennyt edessäolevista vaaleista ja kysyikin, olenko ehdokkaana. Olisin tainnut saada ainakin yhden äänen!

Ei kommentteja: