perjantai 13. kesäkuuta 2014

Melonnassa voi kastuakin

Tietokone oli ladattavana eduskunnassa. Takaisin tuotua ei tahtonut kone aueta. Tänään löytyi vika, yksikosketuskytkentä oli väärinpäin, epäluonnollisemmalta tuntunut vaihtoehto rupesi toimimaan. Mikäs sen mukavampaa, mutta kyllä me liikaa olemme näiden tietokoneiden mutkallisuuksien armoilla.


Sateinen päivä taukosi sateiden osalta illansuuksi, kun Kankaanpään Ruokojärven Riviera-rannalla yli kaksikymmentä joukkuetta meloi ankaraa kisaa, jossa voittajaksi selvisi loppuottelussa LVI-Mustaniemen joukkue viime vuotisen voittajan Eurohamsterin jouduttua nöyrtymään toiseksi. Kovia joukkueita molemmat. Meidän kaupunginvaltuuston joukkueeseen saatiin lopulta parikymmentä melojaa, mutta tahti ja oikea suuntakaan ei tahtonut löytyä, vaikka parimme kyllä voitimme, mutta kaiken kaikkiaan jäimme sinne häntäpään tuntumaan. Tuulikin oli melkoinen ja kylmääkin oli monituntiseksi venynyttä kisaa seuratessa vähän märkänäkin, kun kengät, sukat ja housutkin kastuivat melonnan pärskeistä. Urheilu on kovaa, mutta tosikkomaista vai kuinka.


Perussuomalaisen jakoonkin pääsi jo näin perjantaina, kun kokoomus ja sen varjoon jäänyt keskusta aloittivat viikonvaihteen puoluekokouksensa.

Ei kommentteja: