sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Luokkakokouksia

Olin kuokkavieraana vuoden 1961 ylioppilaiden kokoontumisessa, oma 50-vuotisylioppilasluokan kokoontuminen on vuorossa syksyllä. Mynämäen nimismiehen virasta eläkkeellä oleva Erkki Virpi junailee kokousta ja ilmeisesti kokoustamme Helsingissä, jossa voi sitten esitellä myös eduskuntataloa.

Vaikka olin vain kutsuttuna v.1961 vuoden ylioppilaiden kokouksessa, päivä sujui hyvin iltaan asti, kun  lähes kaikki olivat tuttuja ja tutuimmiksi tulivat päivän mittaan . Kävimme myös Kankaanpään Kaupunginmuseossa, jossa mielenkiintoinen vaihtuva näyttely tunnetustuista kankaanpääläisistä merkkihenkilöistä herätti ansaittua ihastusta.

Kaksi Kankaanpäässä asuvaa luokkatoveria tuli vasta illemmällä muiden menojen johdosta. Leena Ojala-Löytökorpi oli ollut laulamassa 100-vuotiaan Vilho Onniselän ortodoksikirkon menojen mukaisessa siunaustilaisuudessa ja Arto Anttila tosiaan tuli päästyään Taideyhdistyksen retkeltä, mä jäin sen vuoksi pois retkeltä, kun oli pyydetty mukaan tähän kokoontumiseen ylimääräisenä henkilönä. Arto ei voinut olla poissa taideretkeltä, kun vaimonsa on taideyhdistyksen puheenjohtaja.

Teologikurssi1964 kokoontuu myös tänä syksynä 10.-12.10. ja kuikan muuten kuin juuri Helsingissä, jossa majotumme kurssitoverimme metropoliitta Ambrosiuksen hallinnoimaan Orstodoksikirkon kurssikeskus Sofiaan ja tietysti tutustumme myös eduskuntaan, jossa tarjoan kurssikavereille lounaan.

Ei kommentteja: