maanantai 14. heinäkuuta 2014

Suomi-Areenasta


Suomi-Areena on alkanut kovalla vauhdilla. Itseäni vähän jurppii perussuomalaisten väheksyminen, moneen muuhun puolueeseen verrattuna meidän edustajia on paneeleissa aika niukasti. Timo Soinin päätös olla tulematta puheenjohtajien paneeliin aivan ymmärrettävä, koska siitä tuli tynkä Stubbin ilmoitettua jäävänsä pois, tyhmää enää sitten edes yrittää järjestää sitä, mukana enää neljä puheenjohtajaa, Arhinmäki ja Räsänenkin jäävät pois. Kaikki tai ei ketään, se on selvä peli!


Satakunnan kansanedustajat ovat 1 tunnin ja 15 minuuttia lauteilla huomenna klo 12.15-13.30. Keskiviikkona pistäydyn perussuomalaisten teltalla Eetunaukiolla klo 11-12.30, jolloin on lähtö Länsi-Suomen OP:n  kesätapahtumaan pankin kesäpaikkaan Hakkiluotoon.


Tänään olisi kansanvallan juhla, muttei siellä tarvittukaan varapuhemiestä, kun itse Puhemies ilmoittautui puhujaksi, alun perin hänen ei pitänyt päästä, mutta hyvä kun kuitenkin asia järjestyi.


Tietysti tämä viikon kesätapahtuma on Porille ja koko Satakunnalle erinomainen tilaisuus olla näkyvissä ja vahvistaa myös jo pitempään järjestettyä Porin Jazz-juhlaa. MTV toisena pääjärjestäjänä antaa tapahtumille näyttävästi tilaa, mutta mitä sitten kaikki on vaikuttanut tai poikii jatkossakaan onkin sitten jo toinen juttu.


MTV:stä yleensäkin sen verran, että se aikastavalla yrmii perussuomalaisia antamalla uutisissaankin aika vähän tilaa, yleensä pienempi oppositiopuolue keskusta on paljon enemmän näkyvissä. Ei siis ihme, ettemme Suomi-Areenassakaan ole päässeet enempää esille.

Ei kommentteja: