lauantai 20. syyskuuta 2014

Ei silakoita

Rauman silakkamarkkinat perussuomalaisten teltalla. Rauman puolueväki oli hyvin paikalla, ilmapallot tekivät kauppansa. Kansanedustajaehdokkaistammekin monet olivat paikalla, samoin me molemmat Satakunnan perussuomalaiset kansanedustajat. Näin muuten kolme muutakin Satakunnan kansanedustajaa, neljä taisi loistaa poissaolollaan, joista kaksi olivat molemmat kokoomuksen edustajat.


Ei paljoa tullut kierreltyä myyntikojuja, mutta ainakin jämijärviläisen, pomarkkulaisen ja kankanpääläisenkin yrittäjän huomasin, joten Pohjois-Satakuntakin oli edustettuna. Myyjiä oli kyllä niin paljon, etten moista normaaleilla markkinoilla ole nähnyt, väkeäkin kyllä liikkui ja sääkin oli vielä viimeisiä hienoja syyspäiviä. Monia tuttujakin sai tavata, jopa yhden kansakoulukaverin, jota kymmeniin vuosiin en ollut nähnyt enkä osannut yhdistää ennen kuin Veikko sanoi nimensä, sitten kyllä jo tunsin oikein hyvinkin. Sanoi asuvansa Kiukaisissa.


Pari piirisihteerin ottamaa kuvaakin on jo täällä facebook-sivulla.


Ja, sitten sain kotona moitteet, kun föliin ei tullut ainoatakaan silakkaa, vaikka olen pelkästään kalan syöjä, en lainkaan lihan.

Ei kommentteja: