lauantai 20. joulukuuta 2014

Kiirettä pitelee

Kiireellinen viikonloppu ja alkuviikko todella, kun kaikki on saatava valmiiksi jouluksi. Onneksi tänä vuonna on pitempi valmistusaika, kun jouluaatto on keskiviikkona.


Neljällekymmenelle sotiemme veteraanille veimme hienon monilatvaisen joulutähden ynnä Satakunnan  Sotaveteraanien piirin joululehden ja vielä veteraanien kalenterinkin. Näin paljon meillä Kankaanpäässä on vähintään 90 vuotta täyttäneitä veteraaneja, vain muutama on enää sen alle eli vuonna 1925 syntyneet ja vuoden 1926 alkupuolella syntyneet ehtivät vielä sotaan. Veteraaneja on lähes kaikilla kylillä, ei tosin enää Veneskoskella, Vihteljärvellä eikä Korvaluomallakaan, jonka ainoa veteraani on jo vuosia asunut täällä kirkolla ja viimeksi tänä vuonna siirtynyt Koivurinteen palvelutaloon. Hienoa on ollut nähdä ja tavata näitä kunniakansalaisiamme.


Perusuomalainen-lehtikin näki päivänvalon juuri ennen joulua, joten sekin joulunumerona on jaettava kaikki normaali määrä eli 5000 kpl, joka onkin käynyt kevyesti hyvän yhteistyön merkeissä. Lehdessä on Jari Koskelan jouluaiheinen hartauskirjoituskin ja meikämannea on haastateltu verkkolehtemme muutettua nimensä vanhan lehtemme Suomen Uutisten kaimaksi.


Kankaanpään Urheilijoidenkin lehti ilmestyi jo Itsenäisyyspäivän tienoissa ja nyt on sitten ollut jaettavana yleisurheilujaoston osalla olleiden ilmoitusten laskut.


Tämä kaikki on antanut vipinää useammaksikin päiväksi. Kukkien jaossa on hyvänä apuna ollut sotaveteraani ja itsekin jo 90 vuotta taakseen jättänyt Aaro Holma.


Hyvää ja rauhallista Joulua itse kullekin säädylle!

Ei kommentteja: